Haberler

Marmara Bölgesi'nde Sis Etkisini Sürdürecek

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Hava Tahmin Merkezi, Marmara Bölgesi'nde Halen Yer Yer Yoğun Olarak Görülen Sisin, Önümüzdeki Hafta Başına Kadar Devam Edeceğinin Tahmin Edildiğini Bildirdi.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Hava Tahmin Merkezi, Marmara Bölgesi'nde halen yer yer yoğun olarak görülen sisin, önümüzdeki hafta başına kadar devam edeceğinin tahmin edildiğini bildirdi.

Açıklamada, özellikle gece ve sabah saatlerinde İstanbul başta olmak üzere İstanbul Boğazı, Çatalca, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Bağcılar, Kağıthane, Ümraniye, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçeleri ile Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Yalova, Kocaeli ve Bilecik'te kuvvetli sis beklendiği kaydedildi.

İstanbul'da beklenen hava sıcaklıklarının yarın en düşük 5, en yüksek 13, 8 Aralık cuma en düşük 7, en yüksek 15 ve 9 Aralık cumartesi en düşük 4, en yüksek 12 derece olmasının beklendiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title