Haberler

Markov: "Atak Bir Futbol Oynayacağız"

Sofya (A.a) ? 27.09.2006 ? UEFA Kupası Birinci Tur Rövanş Maçında Yarın Sofya'da Beşiktaş'ı Konuk Edecek Olan Cska Sofya Takımının Teknik Direktörü Plamen Markov, İlk Maçta Alınan 2-0'lık Yenilgiye Rağmen Turu Geçme Şanslarının Olduğunu Belirterek, "Atak Bir Futbol Oynayacağız" Dedi.

SOFYA (A.A) ? 27.09.2006 ? UEFA Kupası birinci tur rövanş maçında yarın Sofya'da Beşiktaş'ı konuk edecek olan CSKA Sofya takımının teknik direktörü Plamen Markov, ilk maçta alınan 2-0'lık yenilgiye rağmen turu geçme şanslarının olduğunu belirterek, ''Atak bir futbol oynayacağız'' dedi.

Plamen Markov, düzenlediği basın toplantısında takımının son durumu hakkında bilgi verdi. Kırmızı kart cezalısı Robert Petrov dışında eksiklerinin olmadığını ifade eden Markov, sakat oyuncularının iyileştiğini ve sahaya tam kadro olarak çıkacaklarını söyledi.

Kadroya son şeklini bu akşam yapacakları son antrenmanda vereceklerini ifade eden Markov, Beşiktaş'ın çok güçlü bir ekip olduğunu bildiklerini kaydederek, şunları söyledi:

''Beşiktaş gerçekten iyi oynayan güçlü bir ekip. İlk maçta aldığımız 2-0'lık yenilgiyi Beşiktaş karşısında telafi etmemiz belki zor görünebilir. Ama turu geçme şansımız var. Eğer şansımızın olmadığını düşünürsek maça çıkmamamız lazım. Oyuncularımız son derece inançlı bir şekilde hazırlandılar. Ben Beşiktaş'ı eleyerek turu geçebileceğimizi düşünüyorum. Atak bir futbol sergileyeceğiz. Başka şansımız yok, golü erken bulmalıyız.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title