Haberler

Markette Silahlı Saldırı

Trabzon'da Babasına Ait Markette Silahlı Saldırıya Uğrayan 26 Yaşındaki Hasan Selimoğlu Ağır Yaralandı. Güvenlik Kamerasının da Kaydettiği Olayın Ardından Soyadı Öğrenilemeyen Faruk Adlı Saldırgan Kaçtı.

Trabzon'da babasına ait markette silahlı saldırıya uğrayan 26 yaşındaki Hasan Selimoğlu ağır yaralandı. Güvenlik kamerasının da kaydettiği olayın ardından soyadı öğrenilemeyen Faruk adlı saldırgan kaçtı.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki İPA Market'e bugün saat 10.30 sıralarında gelen bir kişi, güvenlikçilere işyeri sahibi Hasan Salimoğlu'nu görmek istediğini söyledi. Daha sonra Salimoğlu'nun odasına giren saldırgan silahını çekerek market sahibinin oğlu Hasan Selimoğlu'na 3 el ateş ettikten sonra kaçtı. Kurşunlardan biri Selimoğlu'nun kafasını sıyırırken diğeri midesine isabet etti. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Selimoğlu ameliyata alındı.

Soyadı öğrenileyemen Faruk adlı saldırganın 20 yaşlarında ve 1.70 boyunda olduğu, koyu kahverengi mont giydiği öğrenildi. Saldırının güvenlik kamerası kayıtlarına da polis tarafından el konulduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bahadır ÖKTEM/ TRABZON, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title