Haberler

Markette Reyonları Dolaşırken Çarpışan Kadınlar Birbirlerine Girdi

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te bir markette reyonları dolaşırken çarpışan iki kadın saç başa kavga etti. Kadınların kavgası saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Pendik'te bir markette reyonları dolaşırken çarpışan iki kadın saç başa kavga etti.

Olay, dün Pendik'te bulunan bir markete saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, lise öğrencisi bir kız ve eşi ile birlikte alışveriş yapmaya gelen bir kadın reyonları dolaştıkları sırada çarpıştı.

LİSELİ KIZ İLE KADIN BİRBİRİNE GİRDİ

Çarpışmanın ardından lise öğrencisi kız ve kadın arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İkilinin marketin ortasında saç başa kavga ettiğini görenler ayırmak için koştu. Çevredekilerin müdahalesiyle sakinleşen genç kız ve kadın marketten ayrıldı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Öte yandan, market ortasında yaşanan saç başa kavga saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik kavga 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

vatandaş:

elin kırılsın küçücük çocuk karşındaki pislik kadın kocasıda liman direği utanmıyolarda terbiyesiz

17
2
yanıtYanıtla
Mıstık:

filim izleyecegime sokakta kadın kavkagalarını izliyorum daha hoş oluyor.herkesede tavsiye ediyorum.

4
9
yanıtYanıtla
SELA -NİKLİ:

bende öyle yapıyorum.

yanıt2
yanıt5
GARİP:

Toplum cinnet geçiriyor.

11
0
yanıtYanıtla
pala abiniz.:

insanlar bi acayip olmuş arkadaş. markette yine normal ben camide bile namaz esnasında birbirine saldıran gördüm. . . caddede yürüyorum kadınlar tepeden aşağıya erkekleri süzüyorlar. eskiden saygıdan ve utanma duygusundan yere bakarlardı. gelecek yeni nesilden bi cacık olmaz. saygı hiç kalmamış. heleki trafikte.

9
1
yanıtYanıtla
Saygı:

Rezil bir millet olduk. Ah 80 li yıllar ah

5
4
yanıtYanıtla
KADININ DÜŞMANI KADINDIR:

KOCA KARININ PSİKOLOJİSİ BOZUK BELLİKİ

9
0
yanıtYanıtla
SAÇMA HABER:

KADINLAR BİRİBİRNE GİRMEMİŞ BÜYK OLAN KADIN LİSELİ KIZA SALDIRMIŞ HABER YAPAKEN ADAM GİBİ HABER YAPI

6
2
yanıtYanıtla
BABY:

PENDİKTE OTURAN BİR VATANDAŞ OLARAK BURDAKİ ÇOĞU KADININ ÇOK DİKKATSİZ OLDUĞUNU SÖYLEMEM LAZIM. YOLDA YÜRÜRKEN SÜREKLİ SEN YOL VERECEKSİN ASLA ÇEKİLMİYORLAR HABERDEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ

7
1
yanıtYanıtla
..:

SADECE PENDİK DEĞİL KARDEŞ ÜLKENİN TÜM KADİNLARİ ÖYLE

yanıt2
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title