Haberler

Markette Alışveriş Yapan Genç Kıza Yumruk Atan Saldırgan Kamerada!

Güncelleme:

Sancaktepe'de bir saldırgan, markette alışveriş yapan 17 yaşındaki genç kıza yumruk attı. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sancaktepe'de Rıdvan T. isimli saldırgan, markette alışveriş yapan genç kıza yumruk attı. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüleri inceleyen emniyet güçleri Rıdvan T'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

GENÇ KIZ MARKETTE, TANIMADIĞI ADAMIN SALDIRISINA UĞRADI

Olay iki hafta önce Sancaktepe'de bir markette meydana geldi. (17) yaşındaki D.A., alışveriş yapmak için girdiği markette tanımadığı Rıdvan T'nin yumruklu saldırısına uğradı.

Markette Alışveriş Yapan Genç Kıza Yumruk Atan Saldırgan Kamereda

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Saldırgan daha sonra marketin içinde bir süre gezindikten sonra marketten ayrıldı. D.A yaşanan saldırı sonrası durumu ailesine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Görüntüleri inceleyen emniyet güçleri Rıdvan T'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

SUÇ KAYDI KABARIK

Saldırgan emniyette alınan ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Rıdvan T'nin 3 uyuşturucu kullanma, 1 yaralama, 1 de hırsızlıktan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Markette Alışveriş Yapan Genç Kıza Yumruk Atan Saldırgan Kamereda

"HİÇ KONUŞMA OLMADAN, KAFAMA YUMRUK ATTI"

D.A yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Ben kurstan dönüyordum. Daha sonra market alışverişi yapmak için girdim. Alacaklarımı aldım tam kasaya yöneliyordum. Birden o şahısla karşılaştım ve arada hiç temas ve konuşma olmadan kafamın sol tarafına bir yumruk ve dirsek, sağ omzuma ve boynuma da bir yumruk attı. Tabii ben şaşkınlıkla geri çekildim. Ne olduğunu anlamaya çalıştım. 'Acaba bir şey mi yaptım, bir şey mi dedim? diye anlamaya çalıştım. Eğer geri çekilmeseydim belki daha fazla vurabilirdi.

"PSİKOLOJİM BOZULDU, SOKAKTA GEZEMİYORUM"

17 yaşındaki D.A sözlerine şöyle devam etti: Sonra ben orada ağlarken o şahıs, tekrar döndü ve elini kolunu sallayarak çıktı. Hiç kimse hiçbir şey yapmadı. Şimdi psikolojim bozuldu ve o şahıs yüzünden sokakta gezemiyorum onunla karşılaşacağım korkusuyla. Ama o şimdi elini kolunu sallayarak çok rahat bir şekilde dolaşıyor.

Markette Alışveriş Yapan Genç Kıza Yumruk Atan Saldırgan Kamereda

Markette Alışveriş Yapan Genç Kıza Yumruk Atan Saldırgan Kamereda

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

VAHDETTİN:

bu ülke suçlular için cennet ülkesi oldu. . . bu caniler bu cesareti cezaların yetersizliğinden alıyor.

64
3
yanıtYanıtla
77:

Toplum olarak gittikçe ahlaksızlaşıyoruz ne düşene ne de güçsüze yardım ediyoruz

57
2
yanıtYanıtla
....:

orada temiz bir dayak yeseydi bida yapmazdı

47
2
yanıtYanıtla
Danger:

İşte adalet kız ölmemiş neden tutuklasınlarki bu nasıl adalet ya isyan ediyorum nerede insan hakkı bn affetmiycem neden adalet affediyor ölmesimi lazım çocuklarımızın yazıklar olsun

14
0
yanıtYanıtla
Akın:

Memlekette elikalem tutan yazanı hapse atmak moda öldüren zarar veren serbest ne isterse yapsın

13
0
yanıtYanıtla
T.:

Allah belasını versin ruh hastası

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

amaç bu zaten. kadınları kadınları kapatıp içerden dışarı çıkmasını engellemek. . . psikolojik baskı

9
1
yanıtYanıtla
A:

Valla bu tamamen sizin kendi kendinize uydurduğunuz bir şey

yanıt1
yanıt0
BAZILARI ŞÖYLE DER:

illa öldürmesimi lazım, , , işinize geleni sorgusuz sualsiz gayet iyi tutukluyorsunuz. .

10
0
yanıtYanıtla
Lan:

Lafa gelince mandalda kül bırakmayız icraata gelince arkada sinema izleriz

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title