Haberler

Marketing Meetup 19 Nisan'da Uniq İstanbul'da, Neden Marketing Meetup?

Marketing Meetup 19 Nisan'da Uniq İstanbul'da

Peki Neden Marketing Meetup? Değerli dostumuz Turgut Erkaynak'ın yazısı…

Seminer veya konferanslara katılmak, profesyoneller için sorumlu olduğu işi yürütebilmek için yapabileceği en iyi hamlelerden biridir.

Ülkemizde artık birçok etkinlik yapılıyor olması oldukça sevindirici olmakla beraber niceliğin yanında niteliğin de son derece önem kazandığı bir dönemdeyiz.

Faydalı içerikler üreten,sektörel en son gelişmeleri ve değişiklikleri sunarak güncel kalabilmenize yardımcı olan nitelikli etkinliklere katılmak günümüzün yoğun rekabet ortamında kaçınılmaz.

Çünkü bazen rekabette farklılaşmak için baltaların bilenmesi gerekir.

Ne demek istediğimi bir hikayeyle açıklayayım:

Bir ormanda iki orman işçisi ağaç kesiyormuş.Birinci işçi sabahları erkenden kalkıyor ve ağaç kesmeye başlıyormuş.Hiç mola vermeden tüm gün yemek bile yemeden ağaç kesmeye devam ediyormuş.Akşamları da işi diğer işçiden daha geç bırakıyormuş.

2.işçi arada ağaç kesme işini bırakıp mola yapar ve yemeğini de yermiş.1.işçi gibi akşam geç vakitlere kadar da kalmaz ve karanlık çökmeden evinin yolunu tutarmış.

Bir hafta boyunca ikisi de bu şekilde çalıştıktan sonra ne kadar ağaç kestiklerini saymaya başlamışlar.

Arada durup mola veren,evine daha erken dönen ikinci işçinin çok daha fazla ağaç kestiği görülmüş.Bu sonuç karşısında birinci işçi öfkelenmiş ve "Bu nasıl olabilir'Ben daha çok çalıştım.Senden daha erken geldim ve daha geç evime döndüm.Ama sen benden daha fazla ağaç kesmişsin.

Bu nasıl olabilir?

İkinci işçi yüzünde tebessümle yanıtlamış:

Ortada büyük bir sır yada gizem yok.Sen durmadan çalışırken,ben arada bir dinlenip baltamı bileyliyordum.

Keskin bir balta,daha az çabayla daha çok ağaç kesmeni sağlar.

İşte,iş dünyasındaki yöneticilerin ve profesyonellerin de Pazarlama,Teknoloji,Dijital Dünyadaki gelişmeleri yakından takip edebilecekleri nitelikli etkinliklere katılmaları, baltalarını bileylemeleri anlamına gelir.Bu çerçevede de işlerini daha verimli yönetebilirler.

Ayrıca etkinlikler,bazı endüstri liderleriyle bir araya gelebilmek,aradığınız kişilere ve iş uzmanlarına ulaşabilmeniz için de iyidir.

Belki de çalıştığınız sektörün önde gelen kanaat önderiyle selfie de çektirebilirsiniz: )

Kısaca etkinlikler, sektörünüzdeki insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Kurum olarak katılanlar için bir diğer önemli fırsat da kahve veya yemek aralarında yeni olası müşteriler bulabilmek, diğer endüstri liderlerinin dikkatini çekme şansıdır.

Buraya kadar anlattıklarım birçok etkinliğin sağladığını belirttiği kazanımlar..

Biraz önce paylaştığım üzere ülkemizde artık birçok etkinlik yapılıyor hatta o kadar çok ki aynı güne denk gelenler mevcut.

Bu bolluk içerisinde iş dünyasındaki bir üst düzey yöneticinin veya profesyonelin hangisine katılacağı ve zamanını nasıl yöneteceği büyük önem kazanıyor.

Çünkü birçok etkinlik içerik açısından beklentileri karşılayamadığı gibi tamamıyla sponsorların güdümünde şekilleniyor.

Sektörle ilgili güncel bilgiler yerine markaların ürün ve hizmet tanıtımlarının izlenmesi mümkün.

Marketing Meetup Experience. 19 Nisan'da

Bu noktada,son yıllarda teknoloji,pazarlama, IT ve dijital dünyayı bir araya getirerek,klişeleşmiş konular yerine iş zekasına,analitiğe ve entelektüelliğe odaklanan Marketing Meetup'ın yeni nesil bir buluşma serisi olarak oldukça ön plana çıktığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Konuşulacak konular ve içeriğin özenle belirlendiği Marketing Meetup'a, hazırladığı özgün konular için güvenebilirsiniz.

Komitesinde bireysel iş kalitesine ve donanımına çok inandığım ve en az 10 yıldır tanıdığım çok değerli kişilerin olması benim güvenmemi sağlıyor.

Bu kişiler Kim mi ? Şimdi kendisinden bahsetmesem gerçekten alınır,gücenir.

Şöyle tanımlayayım: Kendisi Dijital Pazarlamanın Gitarcı Genci ve bir rivayete göre

"Master of Ceromony" kendisine emanetmiş.. Hakan Akben

Zamanında basılı yayıncılık sektörünü dijitale dönüştürmek için,creative dünyanın endüstri standardı kırmızı renkli logoya sahip markası için yolları birlikte arşınladığımız

Hasan Başusta

Komitedeki diğer alanında Liderlik yapan Değerli Profesyonelleri de düşündüğümüzde tabiki ortaya Marketing Meetup 2018 gibi son derece nitelikli bir etkinlik çıkacaktı.

Kısmetse etkinliğe katılacağım zaten aksi bir durumla karşılaşırsam etkinlik sonrası yazımda objektif olarak paylaşacağımdan da emin olabilirsiniz

Seçici kurulun gözde konularını belirlediği ve  konulara ilişkin en uygun konuşmacıları seçtiği Marketing Meetup'a bu güne kadar

katılım göstermiş.Hatırı sayılır derecede iyi sayılar gerçekten.

İnsansı Robot Sophia Marketing Meetup'da…

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Üyesi ve Suudi Arabistan tarafından vatandaşlık verilen ilk robot olan Sophia etkinlikte sahnede olacak ve kendisine sorulan soruları yanıtlayacak.

Açıkçası Sophia'nın Marketing Meetup aracılığıyla Türkiye'ye gelmesi bence büyük bir olay ve önemli bir başarı.

Büyük bir heyecanla o An'ı bekliyorum.Takip edenlerin bildiği gibi Sophia'nın belki de dünyanın geleceğinin nasıl şekilleneceğine yönelik ilginç açıklamaları da var:

Aile kurmak istediğini belirtmesi,"her robot gibi değilim, duygularım ve tercihlerim var"demeci ve ciddi mesajlar da içeren "Ya yaratıcılıkla mesholup icat ettiğimiz makinalar sayesinde halka halka insanüstü varlıklara evrileceğiz ya da medeniyet yok olup gidecek"mesajları gibi.

Marketing Meetup 2018 Programı

Teknoloji ve pazarlamayı en yaratıcı, en verimli kullanan markaların Martech Awards ile ödüllendirileceği etkinlik zengin programı ile dikkat çekiyor.

Türkiye'de ilk kez verilecek olan MarTech Awards, Jüri ve Marketing Meetup katılımcılarının oyları ile seçilecek olan 3 ana kategoriden ve 13 alt kategoriden oluşuyor.

Keşfet.İlham Al.Paylaş "Deneyim" teması ile büyük veriden,yapay zekaya,müşteri deneyimine kadar önemli başlıkların yer aldığı programın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinliğe size özel olarak sağladığım indirim kuponu aracılığıyla buradan kayıt olabilirsiniz.

Katılacak olan dostlarla 19 Nisan'da Uniq İstanbul'da görüşmek üzere…

Uniq İstanbul Nerede ?

Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No: 4 Sarıyer/İstanbul

0850 850 86 47 (UNIQ)

info@uniqistanbul.com

Hafta içi 07: 00-24: 00, Hafta sonu, 08: 00-01: 00

Turgut Erkaynak

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

İstanbul Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title