Haberler

Markafoni'de Özlem Yıldız Koleksiyonu

Güncelleme:

Moda dünyasının vitrini Markafoni, Markaport ile markanın yeni yüzü Özlem Yıldız'ı ağırlıyor.

Özgün tasarımlarıyla modayı takip eden kadınlara hitap eden Markaport'un 2013 ilkbahar sezon koleksiyonu ve markanın yüzü Özlem Yıldız, 9-12 Şubat tarihleri arasında sadece markafoni.com'da!

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni, modaseverleri mutlu eden Markaport'un çok özel bir kampanyasıyla karşınızda! Dünyanın sevilen ve beğenilen moda markalarını bünyesinde bulunduran Markaport ile işbirliği yapan Markafoni, Markaport'un kadınları mutlu etmek amacıyla tasarladığı 2013 bahar koleksiyonunu Özlem Yıldız eşliğinde 9-12 Şubat tarihleri arasında özel fiyat avantajlarıyla üyeleriyle buluşturuyor.

Markaport'un özel olarak hazırladığı koleksiyonun tanıtımı için sevilen sunucu Özlem Yıldız birbirinden şık tasarımlarla objektif karşısına geçti. İç ve dış mekanları kapsayan özel çekimde Yıldız'ın güzelliği ve şıklığı dikkat çekti. Markaport'un bu özel koleksiyonuna ait ürünleri Özlem Yıldız'ın üzerinde görüp hemen almak için markafoni.com'u takip edin!

Kaynak: Bültenler / Kadın

Özlem Yıldız Türkiye Moda Kadın Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title