Haberler

Marka 2007 Özel Kapanış Partisi ile Sona Erdi

Birçok Marka Uzmanı ve Süpriz Konuşmacı ile Sektör Profesyonellerini Biraraya Getiren Marka 2007 Birbirinden Renkli Simaların Katıldığı Özel Kapanış Partisi ile Sona Erdi.

Birçok marka uzmanı ve süpriz konuşmacı ile sektör profesyonellerini biraraya getiren MARKA 2007 birbirinden renkli simaların katıldığı özel kapanış partisi ile sona erdi.

Verilen bilgiye göre, MARKA 2007'nin ikinci gününde, merakla beklenen MARKA 2007 Ödül Töreni gerçekleşti. Her yıl için farklı bir temaya tek bir ödül veren Marka Konferansı ödülünün bu yıl "girişimcilik" alanındaki başarılarıyla öne çıkan bir kişisel markaya verilmesi yönünde karar alındı. Ödülün sahibi iş dünyasının önde gelen isimlerinden Hüsnü Özyeğin oldu.

Ödülü MARKA Platformu adına Hüsnü Özyeğin'e veren Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör bu ödülü Hüsnü Özyeğin'e verme kararlarının ardında, Özyeğin'in yaşamı boyunca enerjisi, zekası ve girişimleriyle başarı grafiğini daima yükseltmesi ve hala hızlı yükselişi sürdürüyor olmasının bulunduğunu belirterek, "Çalışma azmi ve stratejik atılımlarıyla Hüsnü Özyeğin, Türk iş dünyasına örnek olmaya devam ediyor. Türk iş dünyasının ve dünya pazarlarının en önemli oyuncularından biri olarak

girişimci enerjisiyle hepimize yol gösteriyor" dedi.

Öte yandan konferansın ikinci gününün programında da birbirinden değerli sürpriz isim yer aldı. İkinci günün ilk konuğu Cocaine'in yaratıcısı Jamey Kirby oldu. Panelde, 2006 yılında "Cocaine" adıyla piyasaya giren enerji içeceğinin başarı öyküsü, raflardan toplatılmasına rağmen durdurulamayan bilinirliğinin hikayesi anlatıldı. Ardından, MARKA 2007 sahnesini Ömer Marda aldı. Açık Radyo'nun fikir babaları ve kurucularının arasında bulunan ve yönetmenliğini kurulduğu günden beri sürdüren Madra, MARKA

2007'de markalara eleştirel bir ayna tutu.

İkinci günün ilk bölümü Turkcell - Katma Değerli Servisler Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar'ın "Değişen dünyada yakın iletişim: X degrees of digital marketing" sunumuyla tamamlandı. Serdar sunumunda "Bu yeni dünyada, marka oluşturmak veya marka olarak varlığını devam ettirebilmek için kritik başarı faktörleri nelerdir?" sorusunun cevabını dinleyicilere sundu.

Öğle yemeğinin ardından kurumların ve markaların wellness kavramına yaklaşımlarını ve bunun hem marka iletişimine hem de marka gücüne katkısını, Technogym İş Geliştirme Direktörü Tony Majakas anlattı. Majakas sunumunda sağlıklı yaşam, konfor ve kendini iyi hissetme kavramlarını tasarım ve teknolojiyle buluşturan Technogym'in öncülüğünü yaptığı "wellness" kavramını diğer markalarla yaptığı işbirlikleriyle nasıl yaygınlaştırdığına ışık tuttu.

Welness konusunun ardından gelen sunum ise çok farklı bir dünyaya insane beyninin sırlarına yolculuk yapan bir sunumdu. Tüketici-marka ilişkisinde hipnoz başlığındaki sunumuyla İngiltere'nin sayılı hipnoterapistleri ve NLP uzmanları arasında yer alan Jim Brackin; hipnoz, bilinçaltı, davranış psikolojisi ve iletişim araçları biraraya geldiğinde tüketici-marka ilişkisinde nasıl mucizevi etkiler oluştuğunu paylaştı.

MARKA 2007'nin bu seneki son sunumunu ise Millward Brown - Başkan Yardımcısı ve Baş Global Analisti Nigel Hollis yaptı. MARKA 2007'nin en dikkat çekici konuklarından birisi olan Hollis "İkonlaşmış markayı ikon haline getiren nedir?" başlıklı sunumuyla ikonlaşmış markaların uzun vadeli başarıları için ne gibi stratejiler uyguladığı konusunda çarpıcı örnekler vererek, popüler kültürün bir parçası olan, tutkuyla bağlanılan ikon markaları diğerlerinden ayıran özellikleri deşifre etti.

8 yıldır her geçen sene çıtasını yükselten ve her sene birbirinden ünlü ve değerli marka uzmanını sektor profesyonelleri ile biraraya getiren Marka Konferansı'nın kapanışı da çok renkli oldu. Yürekli tarafından bu yıl 8.si gerçekleşen Marka konferanslarının yaratıcısı Yürekli'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör kapanış partisinde yaptığı konuşmada, "Markalara vizyon kazandırırken kendisi de markalaşan Marka Konferanslarının önümüzdeki yıllarda da marka değerlerini yükseltmesi

için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm dünyada konferans sektöründe örnek gösterilecek bir çalışma haline gelen MARKA Konferansları kendi markasını en iyi şekilde yönetme ve geliştirme konusunda kararlılığını sürdürecek" dedi.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title