Haberler

    Mark Cavendish: Çok Zor Bir Finiş Oldu

    Alanya-Kemer etabının birincisi Mark Cavendish basın toplantısında konuştu.

    50.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 175 kilometrelik Alanya-Kemer etabını da kazanan Omega Pharma-Quick Step takımının yıldızı Mark Cavendish basın toplantısında, bir medya mensubunun, “THY’den bu kadar mil kazanıyorsun. Bunları nasıl değerlendireceksin sorusuna şu yanıtı verdi:

    SAĞOLSUN THY


    “Evet gerçekten çok mil birikti. Önce bir California seyahati düşünüyorum. Tatil zamanı ise Türkiye’ye gelmeyi ümit ediyorum. Hatta ailemle gelmenin planlarını yapıyorum”

    ÇOK ZOR BİR FİNİŞ OLDU


    Cavendish daha sonra şöyle devam etti:

    “Turda Turkuaz mayoyla ikinci etabı kazandım . Çok mutluyum. Çok zor bir finiş oldu. Rüzgar vardı hem de karşıdan geliyordu. Ama takım arkadaşlarım çok çalıştı ve iyi iş çıkardılar. Son 10 kilometrede büyük efor sarf ettiler. Ve bunun sonucu 5.’inci kilometrede çok iyi yer tutarak beni finişe taşıdılar. Ama açık söyleyeyim son 2 kilometrede epey yıprandık”

    YARIN GERÇEKTEN ÇOK ZOR


    Mark Cavendish yarın koşulacak 185 kilometrelik Finike-Elmalı etabı hakkında sorulan bir soruya da içtenlikle yanıt verdi.

    “Turun kader etabı olacak.Turkuaz mayoyu nereye kadar taşıyacağım bilemiyorum ama, takım olarak büyük bir efor sarf etmemiz gerekecek. Zira bu etap bana uygun değil. Ben neticede bir sprinterim”

    Britanyalı sporcu son olarak, “Form durumum pek iyi değil. Gıro İtalia’ya gideceğim. Ardından Tour De France var. Ne olacağımı açıkça bende bilmiyorum.”

    BEYAZ KIRMIZI VE YEŞİL MAYO SAHİPLERİ


    Yarınki 185 kilometrelik Finike-Elmalı etabında Turkuaz mayonun dışındaki mayoyu giyecek isimlerde belli oldu. Türkiye Güzellikleri mayosunu (Beyaz) Wanty Grup Gobert Takımından Frederique Robert, Kırmızı Mayoyu (tırmanış) Nunıdethealtcare Presedentz By Maxxis Takımından De Maar Marc, Yeşil mayoyu da Lampre Merida takımından Nıccolo Bonifazio giyecek. Ancak hem Turkuaz hemde yeşil mayonun sahibi Mark Cavendish olduğu için yeşil mayoyu statü icabı Bonifazio giyiyor.

    ÖDÜL TÖRENİ


    Alanya-Elmalı etabında dereceye giren bisikletçilere ise ödüllerini şu isimler verdi:

    Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami

    Gülay, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr Burhanettin Hacıcaferoğlu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mark Cavendish Türkiye Alanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title