Haberler

    Marilyn Monroe Wroclaw'da

    Ünlü film yıldızı Marilyn Monroe'nun moda fotoğrafçısı Milton Greene tarafından çekilmiş 45 fotoğrafı Polonya'nın Wroclaw kentinde görücüye çıktı.

    Ünlü film yıldızı Marilyn Monroe'nun moda fotoğrafçısı Milton Greene tarafından çekilmiş 45 fotoğrafı Polonya'nın Wroclaw kentinde görücüye çıktı. Halka Temmuz ayında açılacak olan sergi, Polonya Ulusal Arşivi'nde bulunan Marilyn Monroe fotoğraflarını da kapsayacak.

    Film setlerinden, dergi kapaklarından ve birçok özel çekimden anlar taşıyan kareleri sergi kuratörü Marek Stanielewicz yorumladı:

    "Bazı fotoğraflar özel çekimlerden ancak bir çoğu Marilyn Monroe'nun farkında olmadan çekilenlerden oluşuyor. Buradaki ana fikir Marilyn Monroe'yu sadece harika bir yıldız ve seks sembolü olarak değil, normal bir kız olarak da yansıtabilmekti."

    Look, Life, Harper's Bazaar ve Vogue gibi ünlü moda dergilerine çalışan Greene, Monroe ile 1953 yılında tanıştı ve ardından ikili sıkı dost oldular. Milton Greene Monroe'nun unutulmaz pozları için denklanşöre bastı.

    Temmuz ayında halka açılacak olan sergide Audrey Hepburn, Jane Fonda, Coco Chanel gibi ünlü simaların 3 bine yakın fotoğrafı gün yüzü

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 21 Nisan 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Marilyn Monroe Polonya Wroclaw Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title