Haberler

Mariano: "Tek amacım kalan 1 seneyi de Galatasaray'da tamamlamak"

Güncelleme:

- Mariano: "Tek amacım kalan 1 seneyi de Galatasaray'da tamamlamak" Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcu Mariano: "Banega çok kaliteli bir oyuncu"İSTANBUL - Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Mariano, "Sözleşmemin bitmesine 1 sene var.

- Mariano: "Tek amacım kalan 1 seneyi de Galatasaray'da tamamlamak"

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcu Mariano:

"Banega çok kaliteli bir oyuncu"

İSTANBUL - Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Mariano, "Sözleşmemin bitmesine 1 sene var. Benim tek amacım kalan 1 seneyi de Galatasaray'da tamamlamak" dedi.

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaştığı Yunan ekibi Panathinaikos'u 2-1'lik skorla yendi. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcu Mariano, "Galatasaray'da oynuyorsanız hedef her zaman şampiyon olmaktır. Geçen sezon çok güzel bir sezon geçirdik. Güzel başarılar aldık. Bu sezona da iyi bir başlangıç yaptık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bugünkü maç da gayet iyiydi. Şu anda Süper Kupa finaline odaklanarak, kupalar kazanmaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

"Tek amacım kalan 1 seneyi de Galatasaray'da tamamlamak"

Galatasaray'da bu sezon kalıp, kalmayacağının sorulması üzerine Mariano, "Sözleşmemin bitmesine 1 sene var. Böyle bir oyuncu varsa diğer kulüplerin de ilgi göstermesi normal, ilgiler olabilir. Ama benim tek amacım kalan 1 seneyi de Galatasaray'da tamamlamak. Ondan sonra ne olur, ne biter bilemiyorum. Ondan sonra kulüp ile oturup, konuşmamız gerekiyor" diye cevap verdi.

"Babel çok kaliteli bir oyuncu"

Yeni transfer Hollandalı futbolcu Ryan Babel hakkında da konuşan Brezilyalı futbolcu, "Babel çok kaliteli bir oyuncu. Bunu hemen kısa zamanda gösterdi. Onun kalitesine buradan alışık değilim. İspanya'da karşılıklı oynadık. Ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyordum. O yüzden kısa sürede adapte oldu. Bize çok yardımcı oluyor. Türk ligine de alışık. Mutlaka ligde de bize bir şeyler katacaktır" şeklinde konuştu.

"Banega çok kaliteli bir oyuncu"

Sevilla'da forma giyen ve sarı-kırmızılıların transfer gündeminde olan Arjantinli futbolcu Ever Banega hakkında görüşlerinin sorulması üzerine 32 yaşındaki futbolcu, "Banega ile oynamak benim için ayrıcalıktı. İnsan olarak çok sevdiğim bir insan. Çok kaliteli bir oyuncu. Futbolda her şey olabilir. Galatasaray'a gelir burada mücadele edersek çok mutlu olurum. Mutlaka bize de inanılmaz katkısı olacaktır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title