Haberler

ABMAR Nusaybin'de Toplantı Düzenledi

Güncelleme:

Avrupa Birliği Projeler Koordinasyon Merkezi, AB Projeleri ile ilgili olarak Nusaybin'de bilgilendirme toplantısı düzenledi.

ABMAR tarafından AB Projeleri ile ilgili olarak Nusaybin'de bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlçe Kaymakamlık konferans salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Vekili, okul müdürleri, öğretmenler, kamu kurumların amirleri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve yatırımcılar katıldı. İlçede gerçekleştirilen toplantıda, Mardin Valiliği Avrupa Birliği Projeler Koordinasyon Merkezi (ABMAR) proje uzmanları, AB Projeler Koordinasyon Merkezi'nin (ABMAR) çalışmalarının kısa sunumu ve değerlendirmesi, kurum ve kuruluşların AB ve diğer hibe programları kapsamında yapılan çalışmalar, sunulan proje teklifleri, Mardin Valiliği AB Projeler Koordinasyon Merkezi'nin ilimiz adına yaptığı proje başvuruları, ileriye dönük yapılacak projeler ve proje başvuru şartları, hibe programları, proje inceleme süreci, yatırım süreci ve yatırım sonrası süreç hakkında katılımcılara bilgi verdi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title