Haberler

Mardin: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup Takımlarından Nusaybin Demirspor Kulübü, Bugüne Kadar Sadece İddaa Gelirleri ile Ligde Kalmayı Başardı, Ancak İddaa'dan Alacağı Para Kalmayan Kulüp Yine Ekonomik Darboğaza Sürüklendi.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup takımlarından Nusaybin Demirspor Kulübü, bugüne kadar sadece İddaa gelirleri ile ligde kalmayı başardı, ancak İddaa'dan alacağı para kalmayan kulüp yine ekonomik darboğaza sürüklendi.

Zor günler geçiren Nusaybin Demirspor'da Kulüp Başkanı Servet Talayhan, 2. Başkan M. Şerif Akboğa ve yönetim kurulu üyelerinin kendi aralarında 2'şer bin YTL toplayarak futbolculara 12 bin YTL ödeme yapmalarına rağmen bu rakam da borçların kapanmasına yetmedi. Takımın formalarını alan ve kulübe birçok destek veren Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, Nusaybin Demirspor'a 1 adet otobüs hediye edeceğini belirterek, takımın artık idmanlara ve maçlara gitmek için otobüs kiralama sıkıntısından ve masrafından kurtulacağını söyledi.

Öte yandan, Kulüp Başkanı Servet Talayhan ise, maddi sıkıntılarla boğuşan takımı bir nebze olsun rahatlatmak adına aracını 32 bin YTL'ye satarak futbolcuların alacaklarını ve kulübün piyasadaki borçlarını ödedi. Kulübe destek olmak için gerekirse evini de satacağını söyleyen Başkanı Servet Talayhan, futbolcuların ve piyasanın kulüpten halen 46 bin YTL alacağının kaldığını açıkladı. Talayhan, "Nusaybin Belediyesi'ne durumumuzu açıklamak üzere gittiğimiz halde, Belediye Başkanı Mehmet Tanhan, bizi kapıdan içeri bile almadı" ifadelerini kullandı.

Sporseverler kulübe maddi destek sağlanmadığı için bu duruma geldiklerini ifade eden Başkan Talayhan, "Bu sezon artık İddaa'ya giremeyeceği için kendisine herhangi bir pay ayırılmayacak olması, Nusaybin Demirspor'u zor durumda bırakacak. Maddi destek sağlanmasa takım düşebilir. Bu takım, bütün maddi sıkıntılarına rağmen ligde kalmayı başardı. Acil olarak destek elinin uzatılması gerek" diye konuştu.

Nusaybin Demirspor takımına desteğinden ötürü Milletvekili Bölünmez'e teşekkürler eden Başkan Talayhan, bütün Nusaybinliler'i takımlarına destek olmaya çağırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title