Haberler

Mardin: Mardin Emniyeti'nde Terfi Heyecanı

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı yaşandı. Terfi ederek bir üst rütbe almaya hak kazanan 4 emniyet personeline apoletleri, düzenlenen törenle takıldı.

Polisevi'nde gece düzenlenen terfi törenine, Vali Vekili Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Kır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Adli Yargı Komisyon Başkanı Halit Uysal, başka illere tayin edilen 15 polis şefi ile bazı kamu kurum ve kuruluşların şube müdürleri katıldı. Vali Vekili Kemal Kızılkaya, polislerin vatandaşların canı pahasına huzur ve güvenin sağlanmasında gösterdikleri kararlığı tekdir ettiklerini belirterek, "Hizmet yarışında bir üst rütbeye terfi eden kahraman polislerimizi kutlar ve başarılanının devamını dilerim" dedi. Törende bir konuşma yapan Emniyet İl Müdürü İsmet Taşhan ise, görevlerinde üstün başarı göstererek terfi eden personelini yürekten kutladığını ifade ederek, "Emniyet teşkilatımız, her kademesiyle toplumun güven ve huzuru için büyük bir çaba sarf etmektedir. Bugün bu arkadaşlarımız terfi etti, yarın başka arkadaşlarımız bu heyecanı yaşayacak. Tüm personelimize örnek olması dileğiyle terfi eden arkadaşlarımızı yürekten kutluyor, bundan sonraki görevlerinde de aynı başarılarının devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Vatandaşın huzurunu, güvenini, ırzını ve asayişini sağlamadaki kararlılıklarına vurgu yapan Taşhan, "Gerektiğinde canımızı feda etmeye hazırız. Bu azim ve kararlılık içinde gece gündüz, yağmur çamur demeden görevleri başında olan polislerimizin mesleki alanda gösterdikleri başarıyı da gözardı etmedik" dedi.

Daha sonra Vali Vekili Kızılkaya, Garnizon Komutanı Kır Paşa ve Başkan Pamukçu, Emniyet Amirliği görevinden 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Mehmet Paçacı, Emniyet Amirliği'ne terfi eden M. Taha Gün, başkomiserliğe yükselen Doğan Mıhçı ile komiserliğe terfi eden tek bayan Pınar Doğan'a apoletlerini törenle taktı. Terfi törenlerinin ardından protokol ve davetliler, birbirlerini piste davet ederek, gece geç saatlere kadar karşılıklı çiftetelli oynayıp terfi sevincini coşku içinde kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title