Haberler

Mardin'in Akademisyen Milletvekili Adayı Köylülerden Oy İstedi

Seçim Bölgesi Mardin'de 10 İlçe ve 520 Köyü Gezerek Vatandaşlardan Oy İsteyen AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, Doğduğu Mardin'den Başlayarak Tüm Ülkeye Hizmet Etme Aşkıyla Yola Çıktığını Söyledi.

Seçim bölgesi Mardin'de 10 ilçe ve 520 köyü gezerek vatandaşlardan oy isteyen AK Parti Mardin milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, doğduğu Mardin'den başlayarak tüm ülkeye hizmet etme aşkıyla yola çıktığını söyledi.

Mardin'in bütün köylerini gezerek vatandaşlardan oy isteyen akademisyen milletvekili adayı Yüksel, AK Parti'den aday olmasının en önemli sebeplerinden birinin partinin halka hizmet için devlet felsefesini ödün vermeden uygulaması olduğunu belirterek, "İdeolojik savaşları bırakıp çözüm üreten, bunu da halkına refah olarak yansıtabilen tek parti AK Parti olduğu için buradayım. Kendimi en iyi ifade edebileceğim ve vatanıma en iyi şekilde hizmet edebileceğim parti olarak sadece AK Parti var. İktidar

döneminde çok çalışarak birçok başarıya imza attı. Ama daha yapılması gereken çok şey olduğunun da bilincinde olan bir partidir" dedi.

AK Parti çatısı altında bölgede kangren hale gelen sorunları çözmek için başarma hırsını kendisinde ve diğer vekil adaylarında gördüğünü söyleyen Yüksel, kendisi de hukuk uzmanı olduğu için AB uyum yasaları başta olmak üzere vatandaşların yaşam kalitesini yükselten pek çok yeniliği getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Ekonomideki olumlu gelişmeler ve sağlanan siyasi istikrar sayesinde ülkedeki refahın temellerinin AK Parti iktidarında atıldığını ifade eden Yüksel, "Mardin'e hizmet etmek benim

kültürümde hayırseverlikten ziyade, beni yetiştiren topraklara karşı sosyal bir yükümlülüktür. Milletvekili adaylığımdan ziyade Mardin'e hizmet etmeye aday oluşumu vurgulamak isterim. Bu yaşıma kadar edindiğim bilgi birikimi ve yaptığım çalışmaların hepsi Mardin'in sorunlarını çözmeye yönelik projelere altyapı sağlamıştır. Akademisyen yönüm, Mardin'deki eğitim sorununu, iş adamı yönüm ise işsizlikle ilgili sorunları doğru olarak tespit edip çözüm üretecek yeterli donanıma sahiptir. Yatırımın nasıl

istihdama dönüştürüldüğünü oldukça iyi bilmekteyim. Çalıştığım iş kollarından nakliyecilik, turizm, tekstil, eğitim vb. alanlar tam da Mardin'le ilgili sorun ve çözüm yollarının göbeğinde bulunmaktadır" diye konuştu.

(MNG-AŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title