Haberler

Mardin'de Yola Döşenen Patlayıcının İmha Edilmesi

Mardin Valiliğinden, terör örgütü PKK mensuplarınca Kızıltepe ilçesindeki Şenyurt Jandarma Komutanlığı'na 2 kilometre uzaklıkta bulunan menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirildi.

Mardin Valiliğinden, terör örgütü PKK mensuplarınca Kızıltepe ilçesindeki Şenyurt Jandarma Komutanlığı'na 2 kilometre uzaklıkta bulunan menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca, Kızıltepe-Şenyurt Mahallesi yolundaki Şenyurt Jandarma Komutanlığı'na 2 kilometre mesafede bulunan menfeze el yapımı patlayıcı yerleştirildiği belirtildi.

Tespit edilen patlayıcının kontrollü şekilde patlatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda 1,5 metre derinliğinde ve 3 metre genişliğinde bir çukur oluşmuştur. Ekiplerimizce yapılan çalışma sonucu yol trafiğe açılmıştır. Terörün amaçlarını, hedeflerini, oluşturmak istediği korku iklimini durdurmaya, halkımızın güvenli bir ortamda yaşamasına yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlı bir biçimde devam edecektir."

Kaynak: AA / Yerel

Kızıltepe Şenyurt Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title