Haberler

Mardin'de yeni yıl mesajları

Güncelleme:

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı ve Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı ve Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Demirtaş, mesajında, acısıyla ve tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlarla yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin şanına yaraşır bir konumda kalmaya devam etmesi için daha fazla çalışmak ve üretmek mecburiyetinde olduklarını kaydeden Demirtaş, "Üzerimizde bulunan bu sorumlulukları yerine getirirken birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmeli, ülkemizin kalkınması için tüm gayretimizi ortaya koymalıyız." ifadelerini kullandı.

Vali Demirtaş, mesajında şunlara yer verdi:

"2022 yılında da milletimize hizmet odaklı bir anlayışla hareket edeceğiz. Tarihi, mimarisi, turizmi, medeniyeti, enerji kaynakları ve daha birçok alan ve kaynakları ile masal şehir Mardin'imizin sahip olduğu tüm avantajlarını kullanarak gerçekleştirdiğimiz projelere yenilerini de ekleyerek kentimizin hak ettiği değere kavuşması en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarının ortak bir amaca sahip olması, en büyük gücümüz."

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı da 2022 yılında ilçenin tarihi ve kültürel güzellikleriyle ülke gündemine gelmesi için özel bir çaba göstereceklerini aktardı.

Son iki yılı dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs gölgesi altında geçirdiklerini anımsatan Kayabaşı, "Hamdolsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devletimin tüm kurumları ile bu salgınla dünyada örnek gösterilecek şekilde bir mücadele ortaya koyduk. 2022 yılında bu zorlu süreci tamamen atlattığımız sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum." dedi.

Artuklu Belediye Başkanı Tutaşı ise mesajında, sevinçleriyle, hüzünleriyle 2021 yılını geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle 2022 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

"Yeni bir yıl yeni umutlar, başarılar ve mutluluklar demektir. Hastalıkların yaşanmadığı sevginin, barışın, hoşgörünün ve yardımseverliğin çoğaldığı her zaman güzel hatırlayacağımız günler yaşamak dileğiyle." ifadelerini kullanan Tutaşı, ilçe açısından önümüzdeki yılda da hizmetleri artırarak devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Nusaybin Kayabaşı Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title