Haberler

Mardin'de Polis Haftası Etkinlikleri

Mardin'de 'Polis Haftası' Etkinlikleri Kapsamında, Emniyet Müdürü İsmet Taşhan'ın Eşi Nalan Taşhan, Musa Cihaner Yetiştirme Yurdu'nda Kalan Fakir ve Kimsesiz Çocukları Ziyaret Etti.

Mardin'de 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında, Emniyet Müdürü İsmet Taşhan'ın eşi Nalan Taşhan, Musa Cihaner Yetiştirme Yurdu'nda kalan fakir ve kimsesiz çocukları ziyaret etti.

Emniyet Müdür Yardımcıları, polis eşleri ve Nalan Taşhan, getirdikleri tatlı ve pastaları yetiştirme yurdunda kalan çocuklara elleri ile ikram etti. Taşhan, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Musa Cihaner Yurdu'nda kalan kimsesiz çocukları ziyaret etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yurtta kalan çocukların her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Yurtta kalan kimsesiz çocukların da kendi evlatları olduğunu ifade eden bayan Taşhan, "Herkesin bu çocuklara şefkat eli uzatması gerekir. Onlar babalarını ve annelerini kaybetmiş mağdur insanlardır. Merhamet duygusu içinde hareket ederek, bu çocuklarımıza el birliği ile sahip çıkmalıyız" dedi.

Taşhan ve beraberindekiler, daha sonra yanlarında getirdikleri hediyeleri yurttaki öğrencilere dağıttı. Polis Haftası etkinlikleri, Mardin'de 10 Nisan 2007 tarihine kadar çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

(MNG-AŞ-GS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title