Haberler

Mardin'de Okul Önlerinde Şiddet Masaya Yatırıldı

Mardin Emniyet Müdürlüğü Tarafından Okul Önlerindeki Şiddet Olaylarının Önlenmesi İçin Alınan Güvenlik Önlemleri, Okul Müdürleriyle Masaya Yatırıldı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından okul önlerindeki şiddet olaylarının önlenmesi için alınan güvenlik önlemleri, okul müdürleriyle masaya yatırıldı.

Mardin Polisevi toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Mardin Emniyet Müdürü İsmet Taşhan, birim amirleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Konuşmacılar, okul müdürlerine alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgi verdi.

Emniyet Müdürü Taşhan, Mardin'de huzurlu, mutlu ve daha sağlıklı bir eğitim için emniyet tarafından ilköğretim ve liseler önünde emniyet amiri, başkomiser ve yaklaşık 100'e yakın polis memuruyla görev dağılımı yapıldığını söyledi. Okul önlerinde ve çevrelerinde öğrencileri rahatsız edecek bütün olaylara karşı tedbirin alındığını belirten Taşhan, "Ekiplerimiz okul ve çevrede herkesin can ve mal güvenliğini korumakla görevlidir. Bu nedenle polisin en öncelikli görevi toplumsal düzeni korumaktır. Toplumsal

düzenin korunmasında polisin başarısı, halkla kurduğu iyi diyalog ve onun tarafından gönüllü olarak desteklenmesine bağlıdır. Artık çağdaş polisin başarısı sadece yakaladığı suçlu sayısı ile değil aynı zamanda halktan aldığı aktif destekle ölçülmektedir" dedi.

(NG-AYŞ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title