Haberler

Mardin'de Karların Temizlenmemesi Tepkilere Yol Açtı

Mardin'de Bir Hafta Önce Etkili Olan Yağışla Yollarda Biriken Karların Kaldırılmaması, Vatandaşların ve Tarihi Kenti Ziyarete Gelen Turistlerin Tepkisini Çekiyor.

Mardin'de bir hafta önce etkili olan yağışla yollarda biriken karların kaldırılmaması, vatandaşların ve tarihi kenti ziyarete gelen turistlerin tepkisini çekiyor.

İzmir, İstanbul ve Ankara'dan bir gurupla Mardin'i gezmeye gelen Bahriye Yıldırım ve Mihrican Yıldız adlı yerli turistler, Mardin'in sahip olduğu tarihi, doğal ve sosyal yapısıyla muhteşem bir şehir olduğunu, bu güzelliğin kaybolmaması için de tarihi mekanların temizlenmesinde duyarlı davranılması gerektiğini bildirdi. Kar yığınlarının kaldırılmamasına üzüldüklerini belirten Bahriye Yıldırım ve Mihrican Yıldız, daha önce baharda geldiklerini belirterek "O zaman güzelliği başkaydı. Tarihi, karla görmek de keyif verici. Ancak, fazla kar yığınları kaldırılmalı" dediler.

(MNG-EST-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title