Haberler

Mardin'de "Hayata Değer Katmak" Semineri

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat programları kapsamında "Hayata Değer Katmak" semineri düzenledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat programları kapsamında "Hayata Değer Katmak" semineri düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Artuklu Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, öğrenci ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, vatandaşların kişisel gelişimini önemseyen belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını bildirdi.

İnsan hayatına dokunan projeleri öncelediklerini aktaran Yaman, "Vatandaşlarımızın kendilerini her anlamda geliştirmelerini ve hayata daha mutlu bakmalarını isteyen bir belediyeyiz. Bu anlayışla çalışıyoruz. Kültür, sanat ve kişisel gelişim projelerimizi devam ettiriyoruz. Öğrenci ve vatandaşlarımızı, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören'in sunduğu 'Hayata Değer Katmak' adlı semineriyle buluşturduk. Yoğun ilgi bizleri sevindirdi. Bu çalışmalarda yalnız olmadığımızı görmek de ayrıca bizleri memnun etti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title