Haberler

Mardin Buzağıya Yanlış İğne Yapıldı İddiasıyla Kaymakamlığa Şikayetçi Oldu

Buzağıya yanlış iğne yapıldı iddiasıyla kaymakamlığa şikayetçi olduMARDİN'in Nusaybin ilçesine bağlı Yolbilen mahallesinde hayvancılık yapan Mürsel Yüce, rahatsızlandığı için İlçe Tarım Müdürlüğü'ne getirdiği buzağıya, yanlış iğne yapıldığı için buzağının yaklaşık bir aydan beri yerden...

Buzağıya yanlış iğne yapıldı iddiasıyla kaymakamlığa şikayetçi oldu

MARDİN'in Nusaybin ilçesine bağlı Yolbilen mahallesinde hayvancılık yapan Mürsel Yüce, rahatsızlandığı için İlçe Tarım Müdürlüğü'ne getirdiği buzağıya, yanlış iğne yapıldığı için buzağının yaklaşık bir aydan beri yerden kalkmadığını ve derisinde yaralar açıldığını iddia ederek, kaymakamlığa şikayette bulundu.

Nusaybin ilçesine bağlı Yolbilen mahallesinde hayvancılık yapan Mürsel Yüce, yaklaşık bir ay önce yeni doğan buzağıya şap iğnesi ve kontrollerin yapılması için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu. Müdürlükten gelen görevlilerin buzağıya şap iğnesi yaptıktan sonra buzağının yere yığıldığını ve o tarihten beri yerden kalkmadığını iddia eden Yüce, hayvanın vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar açıldığını ileri sürdü. Bir aydan beri buzağının yerden kalkmadığını belirten Yüce, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlilerinin kendisini özel bir veterinere yönlendiği iddia etti.

O günden beri yaptığı tüm girişimlere rağmen bir sonuç alamadığını anlatan Yüce, Nusaybin Kaymakamlığına dilekçe ile başvurarak şikayetçi olduğunu söyledi. Nusaybin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, konu ile ilgili açıklama yapamayacaklarını belirterek, iddiaları yalandı. Buzağıya şap iğnesi ve kontrollerinin yapıldığını aktaran görevliler, hastalıkla kendilerinin bir ilgisinin olmadığını, buzağının başka bir hastalığa yakalanmış olabileceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlçe Tarım Müdürlüğü Nusaybin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title