Haberler

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman, 1 Yılı Değerlendirdi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk'ün hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevden alınmasından sonra yerine, 16 Kasım 2016 tarihinde kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, göreve gelişinin birinci yıl dönümünde düzenlediği programla, yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk'ün hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevden alınmasından sonra yerine, 16 Kasım 2016 tarihinde kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, göreve gelişinin birinci yıl dönümünde düzenlediği programla, yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Kuran'ı Kerim tilaveti ve müzik dinletisi ile başlayan programda konuşan Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin'i herkesin yaşamak ve görmek isteyeceği bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin ve İçişleri Bakanlığımızın görevlendirmesiyle geçen yıl Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak başladık. Göreve başladıktan sonra ilimizin değişimi, gelişimi ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda şehri yeniden inşaa etmek için ilk günden itibaren hedefimizi belirleyerek, yol haritamızı çizdik. Büyükşehir belediye bütçemizin her kuruşunun, şehrimize yatırım olarak geri dönmesi düşüncesi ile hareket ettik. Amacımız, medeniyetler şehri olan Mardin'i, geçmişi kadar büyük ve görkemli bir geleceğe hazırlayarak, herkesin yaşamak ve görmek istediği örnek bir şehir olmasını sağlamaktı. Katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla adalet ve dürüstlükten ödün vermeden, kaynakları planlı, programlı, etkili ve verimli kullanarak, sizin için çalışıyoruz diyor, vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Bir şehirden daha fazlası diyerek ifade ettiğimiz bu kadim şehirde, Mardinli hemşehrilerimizin daha huzurlu, daha güvenli, daha temiz, daha modern ve daha konforlu hayat sürmeleri için gayret ediyoruz. Farklı dillerin, farklı kültürlerin ve farklı medeniyetlerin hayat bulduğu Mardinimizi, daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz" dedi. Program sonunda Başkan Vekili Yaman adına davetlilere hediye paketleri dağıtıldı.

Bu arada, kentin çeşitli yerlerindeki reklam panolarına, "1 yıldır Mardin'e hizmet etmekten onur duyuyoruz" ve "Sizin için çalışıyoruz" yazılı afişlerin asıldığı görüldü. Belediye Başkan Vekili Yaman, ayrıca Büyükşehir Belediyesine ait kısa mesaj sistemiyle Mardinliler'in cep telefonlarına da, "Mardinimizi geleceğe hazırlamak için çıktığımız yolda 1 yılı tamamladık. Size hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz,sizin için çalışıyoruz. Mustafa Yaman Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı" yazılı mesaj gönderdiği gözlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuran-ı Kerim Ahmet Türk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title