Haberler

Marcelınho Resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Brezilyalı yıldız Marcelinho lakaplı Marcelo Dos Santos ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Brezilyalı yıldız Marcelinho lakaplı Marcelo Dos Santos ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Trabzonspor Kulübü Mali Saymanı Emin Kahraman'ın da hazır bulunduğu imza töreninde, Brezilyalı yıldız Marcelinho, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Mali Sayman Emin Kahraman, imza töreninde yaptığı açıklamada, 2 ay önce Herta Berlin yönetimi ile Marcelinho konusunda görüştüklerini anımsatarak, ''Ancak o zaman anlaşamamıştık. Bir hafta önce yeniden girişimlerde bulunduk ve Marcelinho'yu Trabzonspor'a kazandırdık. Bundan dolayı çok mutluyum. Böyle bir yıldızı Trabzonspor'a getirmenin heyecanını yaşıyorum'' dedi.

Brezilyalı yıldız Marcelinho ise Trabzonspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'dan teklif aldığımda çok sevinmiştim. Biran önce çalışmalara başlamak istiyorum'' diye konuştu.

Marcelinho, Türkiye ve Trabzonspor hakkında Yıldıray Baştürk'ten bilgi aldığını ifade ederek, ''Yıldıray, bana Türkiye ve Trabzonspor hakkında bilgiler vererek anlaşma imzalamamda yardımcı oldu diyebilirim'' şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından 30 numaralı formayı giyeceği öğrenilen Marcelinho, basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title