Haberler

Marcelınho'nun Wolfsburg'a Transferi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) Ekiplerinden Wolfsburg'a Transfer Olan Brezilyalı Futbolcu Marcelinho, Takım Arkadaşlarından Ayrılacağı İçin Üzgün Olduğunu Söyledi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Wolfsburg'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Marcelinho, takım arkadaşlarından ayrılacağı için üzgün olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Marcelinho, Wolfsburg'a transferiyle ilgili olarak, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Trabzonspor'a transfer olduğu ilk günden bu yana kendisine destek olan taraftarlara teşekkür eden Marcelinho, Bordo-mavili ekipte beklentileri karşılayamadığını söyledi. Trabzonspor'daki başarısızlığının nedeninin araştırılmasına gerek olmadığını da ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Tranzonspor'da benden bekleneni veremedim. Almanya'daki performansımın yarısına bile ulaşamadım. Ama önemli olan benim bundan sonraki geleceğim. Bundan sonraki futbol hayatımda daha başarılı olmak istiyorum" dedi.

Trabzonspor'da çok güzel günler geçirdiğini de vurgulayan Marcelinho, "Trabzosnpor'da çok güzel arkadaşlıklar edindim. Takımdan ayrılacağım için, içimde bir burukluk var" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Marcelinho'ya bir teklif geldiğini ancak her şeyin sonuçlanmadığını, Marcelinho'nun halen Trabzonspor'un futbolcusu olduğunu belirtti.

Öte yandan kendisine iki günlük izin verilen Marcelinho'nun yarın Almanya'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Marcelinho'nun Wolfsburg'a 2 milyon 500 bin Euro bedelle transfer olduğu ifade edildi.

(EKO-ERS-ERS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title