Haberler

Marcelinho Gitti, Risp ve Ayman'a Dönüldü

Trabzonspor'da Ayman'ın Transferinde Yaşanan Sorunlar Nedeniyle Bir Süre Durgunluk Yaşayan Transfer Süreci, Yeniden Hareketlendi. Marcelinho' Yu 2 Milyon 750 Bin Euro Karşılığında Almanya'nın Wolfsburg Takımına Veren Trabzonspor, Gençlerbirliği' Nin Kapısını Ayman ve Risp İçin Yeniden Çalmaya Hazırlanıyor.

Trabzonspor'da Ayman'ın transferinde yaşanan sorunlar nedeniyle bir süre durgunluk yaşayan transfer süreci, yeniden hareketlendi. Marcelinho' yu 2 milyon 750 bin euro karşılığında Almanya'nın Wolfsburg takımına veren Trabzonspor, Gençlerbirliği' nin kapısını Ayman ve Risp için yeniden çalmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylar nedeniyle kırgın olan Ayman' ı ikna görevi Teknik Direktör Ziya Doğan'a verilirken, Risp için de Başkan Nuri Albayrak'ın İlhan Cavcav ile görüşeceği belirtildi.

SAYİTOĞLU: BİZ ANLAŞTIK

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Wolfsburg' la yapılan transfer görüşmelerinde iki kulüp arasında herhangi bir sorun kalmadığını ifade ederek, "Marcelinho için dün başlayan görüşmelere sonuçlandırdık. Marcelinho şu anda Almanya' da ve o da sözkonusu kulüp yetkilileriyle bir görüşme yapacak. Anlaşmaları halinde de yarın imza atması bekleniyor" dedi. Marcelinho' nun Almanya' da sağlık kontrolünden geçirileceği bir problem çıkmaması halinde yarın imza atmasının beklendiği ifade edildi. Trabzonspor'a bu sezon başında 2 milyon 325 bin euro bonservis bedeli karşılığında Almanya' nın Hertha Berlin kulübünden gelen Marcelinho, Süper Lig' de forma giydiği 15 karşılaşmada 2 gol kaydedebilmiş ve performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı.

YİNE ÇEKİŞME

Trabzonspor' da yönetimin üst kademesi arasındaki gerginlik Marcelinho' nun transferine de yansıdı. Ayman' ın transferinde ters düşen Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Marcelinho' nun Wolfsburg' a transferinde de yine farklı duruşlar sergiledi. İbrahim Hacıosmanoğlu, haberin duyulmasının ardından gazetecilere, "Böyle bir transfer sözkonusu değil. Marcelinho bizim için önemli bir oyuncu. 2 gün sonra gelip takıma katılacak" derken, aynı dakikalarda Haşim Sayitoğlu ise Trabzon' da yaptığı açıklamada, "Marcelinho çin görüşmelerimiz sürüyor. Resmi bir teklif aldık" dedi. Yönetimin tepesindeki bu iki ismin, yine birbiriyle çelişkili açıklamalar yapması dikkat çekti.

RİSP VE AYMAN YENİDEN GÜNDEMDE

Marcelinho'nun transferinin büyük oranda kesinleşmesinin ardından gözler alınması planlanan oyunculara çevrildi. Geçtiğimiz hafta yapılan 3 günlük sağlık kontrollerinin ve görüşmelerin ardından yeniden Gençlerbirliği kampına dönmek zorunda kalan Mısırlı oyuncu Ayman ve başkent ekibinnin bir diğer yabancısı Risp için, yeniden kırmızı - siyahlı kulübün kapısı çalınacak. Transfer sürecinde yaşananlarla ilgili kırgın olan Ayman' ı ikna etme görevi Teknik direktör Ziya Doığan'a verilirken, Doğan' ın bu oyuncuyla bir görüşme yapacağı ve kendisini takımda görme isteiğini yenileceği bildirildi. Bu arada Risp için de temasların yoğunlaştırılacağı öğrenildi.

PAZARA KADAR İZİN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün biten Antalya kampının ardından futbolcularına pazar günü akşamına kadar izin verdi. 21 Ocak' ta kendi evinde Konyaspor' la Fortis Türkiye Kupası maçına çıkacak olan bordo- mavili oyuncular, bu maçın hazırlıklarına pazar akşamı saat 19.30' da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacakları antrenmanla başlayacak.

ÖMÜR AVCI - TRABZON / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title