Haberler

    Maradona: Dünya Kupası Arjantin'in Olacak

    Güncelleme:

    Dünya futbolunun efsane ismi Maradona Dünya Kupası için favorisinin Arjantin olduğunu ancak İspanya ve İtalya'nın da şanslı takımlar olduğunu söyledi.

    Dünya futbolunun efsane ismi Diego Maradona, 2014 Dünya Kupası için favorisinin Arjantin olduğunu ancak İspanya ve İtalya'nın da şanslı takımlar olduğunu dile getirdi.

    Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda F Grubu'na düşen Arjantin'in grubunda, Bosna Hersek, İran ve Nijerya yer alıyor.

    Arjantin, Dünya Kupası'nı son olarak 1986 senesinde finalde Batı Almanya'yı 3-2 yenerek müzesine götürmüştü. Meksida'da düzenlenen turnuvada Maradona da forma giymişti.

    Bu sene de ülkesinin aynı başarıyı elde edebileceğine inanan Maradona, Sport'a yaptığı açıklamalarda, "Bence bu sene Brezilya'da 1986 senesinin tekrarı olacak ve Arjantin kupayı kaldıracak. Almanya ve Hollanda da güçlü takımlar. Özellikle İspanya ve İtalya'yı kesinlikle hafife almamalıyız." şeklinde konuştu.

    Arjantin halkının Barcelonalı yıldız Lionel Messi'ye gerekli desteği vermediğini de sözlerine ekleyen Arjantinli efsane, "Biz Arjantinliler, hem hayatta hem de futbolda elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. Her zaman karşılaştıracak bir şeyler buluyoruz. Messi'yi kimseyle karşılaştırmanın anlamı yok, o başlı başına bir yıldız." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Arjantin İspanya İtalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title