Haberler

Maradona'dan Messi'ye Destek: Ben Bile 5 Penaltı Kaçırdım

Güncelleme:

İzlanda maçında kaçırdığı penaltı nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalan Messi'ye Arjantin'in efsanesi Maradona'dan destek geldi: Ben bile 5 penaltı kaçırdım.

İzlanda maçında kaçırdığı penaltı yüzünden ağır eleştirilen Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Messi'ye Arjantin efsanesinden destek geldi.

Cumartesi günü oynanan Dünya Kupası B Grubu'nun açılış maçında Arjantin ve İzlanda karşı karşıya gelmişti. Çekişmeli geçen maç Agüreo ve Finnbogason'un karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

"ARJANTİN'İN ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİ ŞEY YOKTUR"

Bu maça damgasının vuran olay Barcelona'nın yıldızı Messi'nin takımı Arjantin'i öne geçirme şansını yakaladığı penaltıyı değerlendirememesi oldu. Çok kritik bir dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremeyen Messi, ağır eleştirilerin hedefi olmuştu.

Maradona'dan Messi'ye Destek: Ben Bile 5 Penaltı Kaçırdım

Ağır eleştirilen Messi'ye destek Arjantin'in efsane oyuncusu Maradona'dan geldi. Messi'ye sahip çıkan Maradona, "En iyi oyuncular bile büyük hatalar yapar. Ben bile üst üste 5 penaltı kaçırdım ama yinede Diego Armando Maradona'yım. Messi elinden geleni yaptı ve penaltıyı kaçırdığı için çok üzgün olduğu gözüküyordu. Bu maçta alınamayan 3 puanın tek sorumlusu o değil, futbol 11 kişi oynanan bir oyun sonuçta. Tanrının desteğini de alırlarsa Arjantin takımının üstesinden gelemeyeceği şey yoktur." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lionel Messi Arjantin İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Tefo:

adam sonuna kadar haklı kim dünya kupasında bütün ingiliz defansını geçip gol atabilir.

3
0
yanıtYanıtla
Nevzat:

Gelmiş geçmiş dünyanın en iyi futbolcu idi Diago Armando Maradona1986 Dünya Kupasını tek başına aldı. İtirazı olan varmı?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title