Haberler

Arjantinli Futbol Efsanesi Maradona'dan İsrail Zulmü Altındaki Filistin'e Destek: Ben Filistinliyim

Güncelleme:

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, bir araya geldiği Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'a, "Ben Filistinliyim" dedi.

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, İsrail zulmü altında olan Filistinlilere sahip çıktı. Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile bir araya gelen Maradona, "Ben Filistinliyim" diyerek Filistin halkına destek verdi.

"BEN FİLİSTİNLİYİM"

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Rusya'ya düzenlediği ziyaret kapsamında Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona ile Moskova'da bir araya geldi. Maradona, görüşmede "Ben Filistinliyim" diyerek, Filistin'in haklı davasının yanında olduğunu belirtti.

"BU ADAM FİLİSTİN İÇİN BARIŞ İSTİYOR"

Maradona, Filistin davasıyla olan dayanışmasını sosyal medya hesabından Abbas ile paylaştığı fotoğrafla da ifade etti. Maradona, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu adam Filistin için barış istiyor. Başkan Mahmud Abbas'ın devleti ve hakkı var" ifadelerini kullandı. Filistin Devlet Başkanı Abbas, Rusya'ya 3 günlük resmi ziyaret gerçekleştirdi.

ARJANTİN-İSRAİL HAZIRLIK MAÇI İPTAL EDİLDİ

Arjantin ile İsrail arasında Dünya Kupası öncesi yapılması planlanan hazırlık maçı, İsrail'in Filistin politikaları nedeniyle Arjantinli futbolcuların isteği sonrası iptal edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Filistin Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

EMEKLI GAZETECI:

YARINDA ISRAILLIN Bir YAHUDIYLE KARSILASSA YAHUDIYIM Diyebilir.

2
6
yanıtYanıtla
Gfb:

Senin gibi onursuzmu emekli ..

yanıt6
yanıt2
dönekyahudi:

herkesi kendin sannma dönek emekli gazeteci yahudi hain

yanıt3
yanıt0
AHLAK POLİSİ:

Helal be. Aslanım Maradona.

4
0
yanıtYanıtla
anlamsız:

adamsınn

3
1
yanıtYanıtla
durumbu:

herke filistinili bir kendileri olamadılar, en büyük tepkyi ve destği Türkiye vermsine rağmen peres in cenazesinde ağlayan, sözde ermeni soykırımı anısına pul bastıran bu abbas değil mi?ve en son bu ay içinde Türklerin doğu kudüste varlığını nüfuzunu artırdığını-toprak aldığını iddia eden filistinli milletvekilinin Türkleri israil hükümetine şikayet etmesine rağmen biz arkasındayız. tarihten ders almıyoruz maalesef, yakında bae ve s. arabistanın sürekli düşmanca tutumuna rağmen. hallerine üzülmüyorum

4
0
yanıtYanıtla
ADONAİ ELOHİM:

Şu filistin yada israil hakkında yorum yapanlar bir gidin israile filistine iç yüzünü bir görün olayların öyle yorum yapın.

2
1
yanıtYanıtla
ismail66:

anlata bizde bilelim

yanıt1
yanıt0
burn burn:

belliki israillisin. sonunuz yakındır.

yanıt0
yanıt0
balender:

helal sana

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title