Haberler

Manzara İzlerken Tartışma Çıktı, Manevra Yaparken Otomobiliyle Yuvarlandı

TRABZON'da Akyazı mevkiinde yanında çalıştığı emlakçı Sibel A. ile şehir manzarası seyrederken başka bir araçtaki grupla tartışan Hasan K., manevra yapmak istediği otomobilin 100 metrelik yamaçtan yuvarlanması sonucu yaralandı.

TRABZON'da Akyazı mevkiinde yanında çalıştığı emlakçı Sibel A. ile şehir manzarası seyrederken başka bir araçtaki grupla tartışan Hasan K., manevra yapmak istediği otomobilin 100 metrelik yamaçtan yuvarlanması sonucu yaralandı. Kaza öncesi yardım istemek için araçtan inen Sibel A.'nın parasını gasp edip kaçtığını öne sürdüğü 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, geçen Cuma günü saat 11.00 sıralarında Akyazı mevkiinde meyanda geldi. Kentte emlakçılık yapan Sibel A. ile çalışanı Hasan K., otomobille Akyazı mevkiindeki yamaca gelerek şehrin manzarasını seyretmeye başladı. Bu sırada yanlarına, içerisinde 4 kişinin bulunduğu başka bir otomobil yanaştı. Alkol alan 4 kişinin davranışlarından rahatsız olan Hasan K., grubu uyarınca, tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce paniğe kapılan Sibel A. otomobilden inip çığlık atarak yardım istedi.

MANEVRA YAPARKEN UÇURUMDAN YUVARLANDI

?Hasan K. ise olay yerinden ayrılmak için manevra yapmak isterken, otomobil yamaçtan yuvarlandı. Yaklaşık 100 metre yuvarlanarak yola düşen otomobilin sürücüsü Hasan K. yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin araçtan çıkardığı Hasan K., çağrılan ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ayağında ve kaburgalarında kırık olduğu belirlenen Hasan K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

PARASINI GASP ETTİKLERİ İDDİASI

Bölgeye gelen jandarma ekiplerinin ifadesine başvurduğu Sibel A., grubun parasını gasp ettikten sonra kaçtığını öne sürdü. Çevrede bazı evlere ait güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, eşkalleri belirlenen 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title