Haberler

Manu Havlu Attı

İngiltere’de FA Cup 3. Tur karşılaşmasında Manchester United, kendi sahasında karşılaştığı Swansea City’e son dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Chelsea ve Liverpool 2. yarıda güldü

Premier Lig'de zirvenin uzağında kalan ve şampiyonluk iddiasını mucizelere bırakan Manchester United, Ada'nın en önemli ikinci organizasyonu olan FA Cup'ta da hüsrana uğradı. 3. Tur karşılaşmasında kendi sahasında Swansea City'i konuk eden Kırmızı-şeytanlar, son dakikada yediği golle karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı ve kupaya veda etti. Konuk ekip maçın hemen başında Routledge attığı golle öne geçerken, Manchester United bu gole Hernandez ile cevap verdi maçın ilk yarısı böyle tamamlandı. İkinci yarıda ise ManU resmen hüsran yaşadı. Oyuna 76. dakikada dahil olan genç oyuncu Fabio, beş dakika sonra direk kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve takımını bir kişi eksik bıraktı. Karşılaşmanın son anları ise nefesleri kesti. Son haftaların formda ise Wilfried Bony, uzatma dakikalarında attığı golle takımını öne geçirdi ve karşılaşma Galler ekibinin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Manchester United – Swansea City maçının detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Manchester United Swansea City Liverpool Chelsea Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title