Haberler

Manken Tuğba Özay'a Tutuklama

"Susurluk Davası" Hükümlüsü Yaşar Öz'ün de Yakalandığı Operasyon Kapsamında Gözaltına Alınarak Tutuklanması İstemiyle Mahkemeye Sevk Edilen 18 Kişiden, Aralarında Manken Tuğba Özay'ın da Bulunduğu 11'i Tutuklandı.

"Susurluk davası" hükümlüsü Yaşar Öz'ün de yakalandığı operasyon kapsamında gözaltına alınarak tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen 18 kişiden, aralarında manken Tuğba Özay'ın da bulunduğu 11'i tutuklandı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcılıkça sorgulandıktan sonra tutuklanması istemiyle mahkemeye gönderilen 18 kişi Nöbetçi İstanbul 13 Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Bu kişilerden Nihal Tuğba Özay, Fikri Osman Akıncı, Fehmi Çelikkanat, Ozan Yahşi, Bengü Karagözler, Sinan Öz, Tayfun Boz, Turgut Özyıldırım, Erol Karakaya, Murat Altunlu ve Murat Öztürk tutuklandı. 7 kişi serbest bırakıldı.

Tuğba Özay'ın Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirildiği sırada, daha önce hastaneye kaldırıldığında kendisine verilen ve panik atak tedavisinde kullanılan ilaçları doktora gösterdiği öğrenildi.

Özay'ın sorgusunun sürdüğü sırada zaman zaman nefes darlığı çekmesi üzerine Adliyenin arka bahçesine çıkarılarak hava alması sağlandı.

Kararın açıklanmasının ardından ise avukatına sarılan Tuğba Özay kendinden geçti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title