Haberler

Manken Kavgası Sürüyor

Aysu Baceoğlu ve Şenay Akay Arasındaki Polemik Biteceğe Benzemiyor.

AYSU BACEOĞLU VE ŞENAY AKAY ARASINDAKİ POLEMİK BİTECEĞE BENZEMİYOR.

Aysu'nun 'Şenay, travestiye benziyor' sözleriyle başlayan tartışma, mahkeme koridorlarına taşınmıştı. Bu sözler üzerine Aysu Baceoğlu'nu mahkemeye veren Şenay, 768 YTL tazminat kazandı.

Ancak bu bile Aysu'yu susturamadı. 'Herkes arkasından bu yorumu yapıyor, ben yüzüne söyledim. Hem 768 YTL nedir ki?' diyen Aysu'ya Şenay'ın cevabı çok sert oldu. Güzel manken, Aysu Baceoğlu için 'Önemli olan rakam değil, davayı kimin kazandığı. Bazı insanlar var ki; yüzüne tükürdükçe 'Yarabbi şükür' diyor' sözlerini sarf etti. Bunun üzerine gözler tekrar Aysu'ya çevrilirken, polemikleriyle gündemden düşmeyen güzel manken yine sivri dilini konuşturdu.

İşte Aysu Baceoğlu'nun şok açıklamaları: 'Dışı hoş, içi boş insanlarla muhatap olmaktan yoruldum. Bundan sonra bu tip insanlar hakkında ne konuşacağım, ne de bu insanların benim için yorum yapmasına izin vereceğim. Sadece işimle var olacağım.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title