Haberler

Manken Ayşe Hatun Önal Uçağını Kaçırdı

Atina Tatili Dönüşü Gümrüğe Uğramadan Türkiye'ye Giriş Yaptığı İçin Ceza Yiyen Manken ve Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, Bu Kez de Amerika Uçağını Kaçırınca Havaalanında Sıkıntılı Anlar Yaşadı.

Atina tatili dönüşü gümrüğe uğramadan Türkiye'ye giriş yaptığı için ceza yiyen manken ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal, bu kez de Amerika uçağını kaçırınca havaalanında sıkıntılı anlar yaşadı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK1 sefer sayılı uçağıyla bu sabah saat 12.30'da New-York'a uçmayı planlayan ünlü manken Ayşe Hatun Önal, uçağının kalkışına bir kaç saat kala Atatürk Havalimanı'na geldi. Bilet ve bagaj işlemlerini yaptırdıktan sonra pasaport kontrolünden geçen ünlü manken, gümrüklü salonda uçağının kalkış saatini beklemeye başladı. Bir süre gümrüklü salondaki mağazaları gezen ve alışveriş yaptığı öğrenilen Önal, uçağına binmek için 219 numaralı kapıya geldiğinde, uçağın kalktığını öğrendi.

THY görevlileri ile tartışan Önal, kendisinin neden beklenmediğini sorması üzerine görevliler, birçok kez anons yaptıklarını ancak yapılan çağrılara cevap verilmemesi üzerine uçağın kalktığını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Ayşe Hatun Önal ile görevliler arasına kısa süreli tartışma yaşandı.

Ünlü manken, pasaport çıkışını iptal ettirerek havalimanında ayrıldı.

(TC-CİN-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title