Haberler

Manisaspor-Trabzonspor Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'deki sezonun ilk maçında 45 dakika 10 kişi oynayan Manisaspor'la deplasmanda 88. dakikada kalesinde gördüğü golle berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularını suçladı. "Oyuna iyi başladık ama golden sonra olumsuz hareketler yaptık" diyen Güneş, "Oyuna sonradan dahil olan oyuncular adeta rakibe yardımcı oldular.

Spor Toto Süper Lig'deki sezonun ilk maçında 45 dakika 10 kişi oynayan Manisaspor'la deplasmanda 88. dakikada kalesinde gördüğü golle berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularını suçladı.

"Oyuna iyi başladık ama golden sonra olumsuz hareketler yaptık" diyen Güneş, "Oyuna sonradan dahil olan oyuncular adeta rakibe yardımcı oldular. İkinci yarı keyiflerine göre top yapmaya kalkınca skoru koruyamadık. Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak olmamız da belki skoru etkiledi" diye konuştu.

Manisaspor'la ilk maçına çıkan Teknik Direktör Kemal Özdeş ise, "Sezon hayırlı olsun, Son 1 haftadır rakibe göre antrenmak yaptık. İlk anlarda oyunda bariz üstünlüğümüz vardı. Yediğimiz golün ardından takım 10 kişi kaldı. Devre arasında oyuncularımla oyun planı yaptık. Amacımız 80-85. dakikaya kadar gol yemeyip topa sahip olarak skoru korumaktı. Bazı beraberlikler vardır 1-0'lık galibiyetten daha güzeldir. Bu beraberlik de böyle oldu. Eksik kaldıktan sonra istediğimiz gibi oynadık. Geçen yıldan birlikte oynamayı beceren bir takımız. Bu yıl hedefimiz ligi ilk 8 içerisinde tamamlamak. Bunu da başaracağız" dedi.

Isaac'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu da değerlendiren Özdeş, "Pozisyonda önce Isaac'e faul yapıldı. İtiraz eden Isaac ardından agresif davranıp kart gördü. Kart doğru karardı ama ilk pozisyona faul çalınmamasına isyan ettim. Neyse ki karakterli oyuncularımız skroru değiştirmeyi bildi" diye konuştu.

MHÖ - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title