Haberler

Manisaspor Top Başı Yaptı

Bu sezon Bank Asya 1.Lig'de mücadele edecek olan Manisaspor, 2012-2013 sezonun ilk antrenmanına çıktı.

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisa spor, 2012-2013 sezonun ilk antrenmanına çıktı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kemal Erginer yönetiminde yapılan antrenmana toplam 18 futbolcu katıldı. Bugün ilk kez toplu bir çalışmada birlikte yer alan futbolcular, açma germe ve kondisyon ağırlıklı çalıştı. Genç futbolcuların ağırlıklı olduğu antrenmanda yabancı oyuncuların hafta içerisinde takıma katılacağı bildirildi. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Reha Kemal Erginer, "Bugün yeni sezonu açtık. 2012-2013 sezonun Manisa spor şehrine hayırlı olmasını diliyorum. Bizim bu seneki hedefimiz herkesin ilgi ile takip ettiği, oynadığı futbolu taktir ettiği bir Manisa spor'u yaratmak. Belli bir oyun felsefesi, oyun mantığı olan bu felsefeyi her zaman sahaya yansıtmak isteyen bir Manisa spor yaratmak istiyoruz. Bu felsefeyi yaratırken de tabii ki ilk amacımız bir takım ruhu oluşturmak. Bu birlikteliği sağlarsak da başarılı olacağımıza eminim. Onun dışında bir spor kültürü oluşturmak istiyoruz. Hem idari yapılanma, hem sportif anlamda bir kültür.

Bu kültürün temellerini atmak istiyoruz. Bu arada da yetiştirici kimliğimizi de devam ettirmek istiyoruz" dedi.

"TRANSFERLERİMİZ OLACAK"

Kadroda bulunan yabancı oyuncuların da kampa gitmeden takıma katılacağını dile getiren Erginer şöyle konuştu: "İdmanlara başladık ama ilk etap Kızılcı Hamam'a giderken transferlerimiz olacak. Transfer konusunda acele etmiyoruz. Biraz yüksek açıldı transfer piyasası, fiyatların biraz daha oturmasını bekliyoruz. Tabi görüştüğümüz oyuncularda var. Bu hafta içerisinde ve önümüzdeki haftada bu eksiklerimizi tamamlayıp tam takım olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kızılcı Hamam'daki ilk etapta hazırlık maçı yapmayı düşünmüyorum. Ama ikinci etabında hazırlık maçları yapacağız tabi, daha sonra döndüğümüzde TSYD Kupası'na katılacağız, tabi bir aksilik olmazsa ve yönetim kurulumuz da uygun görürse." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Erginer Tarık Almış Manisaspor Bank Asya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title