Haberler

Manisaspor - Orduspor Maçının Ardından

Manisaspor, PTT 1. Lig’in 24. haftasında sahasında ağırladığı Orduspor’a 2-1 yenildi.

Manisaspor, PTT 1. Lig'in 24. haftasında sahasında ağırladığı Orduspor'a 2-1 yenildi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "İlk 5 haftada ilk 6 içinde yer alan 3 takımla oynadık. Hepsini kaybettik. Lig devam ediyor. 13 hafta var. Artık kredimiz yok. Çember daralıyor. Maç kazanmalıyız. Umarım bunu Karşıyaka maçında gerçekleştiririz. Orada kazanarak tekrar bir çıkış yakalarız diye düşünüyorum. Maçın ilk yarısına Ordupspor iyi başladı. Bir pozisyon hatasından ilk golü yedik. İlk golün etkisini üzerimizden atamadan ikinci gölü yedik. İkinci yarı daha coşkulu daha önde oynamaya çalıştık. İstediğimiz dakikada gölü bulduk. İkinci gol için daha net pozisyonlar bulmamız gerekiyordu. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Karşıyaka maçı bizim için önem kazandı. Maçı yöneten hakem Türkiye'nin en önemli hakemlerinden. Bu lige ayrı bir değer verilmesini istiyorum. Bu lig, süper ligde zorluk derecesi yüksek olan maçların antrenman yeri olmamalıdır. Hakem bu maçı üç büyükleri yönettiği gibi yönetebilmeli. Süper lig hakemlerimiz bu lige konsantre olamıyorlar" ifadelerini kullandı.

Maça tutuk başladıklarını ifade eden Gökay İravul, "İkinci yarı çok iyi bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarı baskıyla beraber golü de bulduk. Daha sonraki dakikalarda rakibimizin oyunu soğutması hem de oyunun çok durması maçın temposunu düşürdü. Genel olarak çok şey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Tekrardan galip gelerek bu durumu düzeltebiliriz" dedi.

Önemli bir maça çıktıklarını belirten Gökdeniz Varol, "İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. Bunun sonucunda goller yedik. Maçı kaybettik. Ama telafi ettireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, şöyle konuştu:

"Çok güçlü bir rakipten 3 puan aldığımız için mutluyuz. Maçın ilk yarısında futbolun bütün doğrularını bizim yaptığımızı düşünüyorum. Çok etkiliydik. 2-0'da önde kapattık. Fakat ikinci yarı devre arasında konuşmamıza rağmen ister istemez koruma psikolojisi ile baskı yedik. Manisaspor ikinci yarı çok istedi ve golü de buldu. Takım savunmasını çok iyi yaptık. Oyuncularımı kutluyorum. Oyuncularım insan üstü bir mücadele ortaya koydular. Bu takım böyle mücadele ettiği sürece galibiyetlere devam ederiz. Bu maçı unutup sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçına odaklandık."

İki hafta aradan sonra deplasman kazandıkları için mutluluğunu dile getiren Emre Aygün, "Maçın tamamında iyi mücadele edip, kazandık. Önümüzde Kahramanmaraşpor maçı var. İnşallah o maçı da kazanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

Karşılaşmada futbolun gerektirdiği her şeyi yaptıklarını vurgulayan Adem Sağlam, "İlk yarı istediğimiz sonucu aldık. İkinci yarı skoru koruma psikolojisi ile biraz çekildik. Manisaspor da ikinci yarı baskılı oynadı. Biz bu baskıyı üzerimizden attık. Sonucunda 2-1 galip geldik. Biz her maça final olarak bakıyoruz. Bir finali atlattık" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manisaspor Karşıyaka Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title