Haberler

Manisaspor Maçının Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-1'lik Manisaspor galibiyetini değerlendirdi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-1'lik Manisaspor galibiyetini değerlendirdi.

Sağlam, "57 günlük kazanamama arasına son verdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün de gördük ki, bu 57 günlük ara takım üzerinde olumsuzluk oluşturmuş, 2-0'dan sonra oyunu kontrol edemedik. Rakibin maça olan inancının aşağıya indiği bölümde oyunu koparabilirdik. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Rakibin risk aldığı dönemler, doldur boşalt futboluna yatkın oyuncuları da oyuna sürünce oyun farklı yapıya büründü. Rakibin risk aldığı bölümlerde pozisyon ürettik. Final paslarını iyi verebilseydik maçı rahat hale getirebilirdik. İyi olan bölümler vardı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Genel anlamda maçta öne çıkan futbol adına güzellikler vardı. Bugün sadece 57 gün sonra kazanmak ve puan hanemize 3 puanı birden eklemek en güzeli. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Süleyman Hurma ile ilgili çıkan haberleri değerlendiren Sağlam, "Kimseyle bir görüşme yapılmadı. Kendisi de hala görevinin başında. Böyle bir şey için yorum yapmamız da yanlış olur. Süleyman beyle biz 5 yıl beraber çalıştık ama kenndisi görevine devam ediyor" dedi.

HİKMET KARAMAN:

"KURALLAR VARSA HAKEM ARKADAŞIMIZIN UYGULAMASI GEREKİR"

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman deplasmanda aldıkları Bursaspor mağlubiyetinin ardından değerlendirmede bulundu.

Tecrübeli teknik adam şunları söyledi;

"İlk 10 dakikaya Bursaspor 2-0 önde başladı. Oyuna fena başlamadık ama golleri bulan taraf Bursaspor. oyuna ağırlığımızı koyduk. Genel baktığımız zaman etkili oynadık. Yiğit kırmızı kart gördü. 10 kişi oynamamıza rağmen pozisyonlar bulduk. Bursaspor bize oranla daha oturmuş bir takım. Ama biz daha etkiliydik. Bu galibiyetten sonra eski havalarını yakalayabilirler. 88'de pozisyon var ve penaltı. Bana göre penaltı verilmesi lazım. Maçın sonucunu buna bağlamak lazım ama, kurallar varsa hakem arkadaşımızın uygulaması gerekir. Türkiye'de istikrarsızlık var. Kulüplerin ekonomik yapılanmasında problem yaşanıyorsa oyuncular etkileniyor. Aslında olmaması gerekir. Oyuncunun görevidir. Küme de düşmedik asıl hedefimize ulaştık, formalite oynuyoruz dediğimiz zaman basit hatalar yapıyorsunuz. Bugün en azından 10 kişi kalmamıza rağmen oyun isteğiimiz eski günlere dönüşü gösterdi. Bu oyuncuların alt yapıda o kültürü nasıl aldığı önemli. Bu bir tek bize bağlı değil. "

Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım, Manisaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Sercan, "Gol attığım için çok mutluyum. kendimi bulmam önemliydi. Hocamdan çok istiyordum. İnanılmaz performans gösteriyordum. En sonunda formayı kaptım. Aldım ama ne yapabildiğim önemliydi. Herkesin farklı düşüncesi vardı. Onları boşa çıkarmamam gerekiyordu. Gol attım. Bunun dışında hırslı olduğumu da gösterdiğimi düşünüyorum. Forma aldığım sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

"Bu sezon Volkan'la uzun aradan sonra beraber oynadınız. Uyumun hakkında ne söylersin?" sorusuna Sercan, "Volkan ile uyumumuz çok iyi. Hocamızın bir sistemi var buna uymak zorundayız. Değişikliklere saygı duyuyoruz. Biz de uyum sağladık ve golü beraber attık. O yüzden herşey takım için diyebilirim" cevabını verdi. Sercan sözleşme uzatma konusuyla ilgili ise şunları söyledi:

"Bu konuda bir şey söylemedim ama ben başkanıma, kulübe, taraftara, hocama ve takıma güvenim sonsuzdu. O yüzden başkanla maddi konuda sıkıntı yaşamıştık o da benim arkamda duracağına söz verdi. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Benim önceliğim Bursaspor'dan yana. "

SERDAR AZİZ: "İLAÇ GİBİ GELDİ"

Bursaspor'un genç savunmacısı Serdar Aziz, "Maça iyi başladık. Gol yedikten sonra biraz stres yaptık. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Üzerimize çok geldiler. Az kalmalarına rağmen iyi oynadılar. İlk yarı gibi oynasaydık farka gidebilirdik. İkinci yarı biraz daha yumuşak oynadık. Çok iyi mücadele ettik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. 6 haftadır kazanamıyorduk ilaç gibi geldi" dedi.

MANİSASPORLU FUTBOLCULAR: "ŞOKA UĞRADIK"

Manisasporlu futbolcular Kahe ve Simpson, "İlk 10 dakikada şoka uğradık fakat sonra kendimize geldik. Oyunu dengeledik ve pozisyonlar yakaladık. Ama netice böyle oldu. Çok üzgünüz. Futbol bu işte. Penaltımız vardı. Gol atacağız diye sevindik ama hakem vermedi" diye konuştular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title