Haberler

Manisaspor-Kocaeli Birlikspor Notlar

İlk DEFA 5000 KİŞİ İZLEDİ ŞAMPİYONLUK mücadelesinde büyük önem taşıyan karşılaşmayı, 5000 kişi izledi.

İlk DEFA 5000 KİŞİ İZLEDİ

ŞAMPİYONLUK mücadelesinde büyük önem taşıyan karşılaşmayı, 5000 kişi izledi. Yönetim ve teknik heyetin hafta boyunca yaptığı çağrılar neticesini verdi, Tarzan Tribünü'de ilk kez açıldı. Maçta ilk defa bu kadar seyircinin olduğu görüldü. Müsabakayı kadın ve 12 yaşından küçük çocukların ücretsiz izledi. Konuk takımada 30 taraftarı destek verdi.

BELEDİYE BAŞKANI MAÇTA

Manisaspor yönetimi ile arasındaki dargınlığa nokta koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aynı saatte Manisa Büyükşehir Belediyespor'un maçı olmasına rağmen, siyah beyazlı ekibi Kocaeli Birlikspor randevusunda yalnız bırakmadı. Tercihini Manisaspor'dan yana kullanan Başkan Ergün, kurmaylarıyla birlikte protokol tribününde yerini aldı.

ZEMİN YERİNE OTURAMAMIŞ

Akhisar Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'la evinde oynadığı ilk maçtan sonra bakıma alınan 19 Mayıs Stadı, Manisaspor-Kocaeli Birlikspor karşılaşmasıyla yeniden kapılarını futbola açtı. Yaklaşık 4500 metrekare çimin değiştirildiği zeminin henüz oturmadığı ve yer yer çukurlar yüzünden futbolcuların zor anlar yaşadığı görüldü.

ESKİ KURUCU İÇİN PANKART

Manisasporlu futbolcular geçen hafta vefat eden siyah beyazlı ekibin kurucularından ve ilk teknik direktörü Fikri Bayrıl'ın anısına sahaya, "Seni unutmayacağız" pankartı ile çıktı. Taraftarlar boş olan Spil yönündeki kale arkasına, "Uzaklarda arama, şampiyonluk ruhunda", Tarzan Tribünü'ne ise "Sevdan galip galip gelir tüm mağlubiyetlere" yazılı dev pankartlar astı.

KADRODA DEĞİŞİKLİK

Manisaspor'da cezalı olan Savaş ve Mertan kadroda yer almazken, geçen hafta Ankara Demirspor karşılaşmasında ilk 11'de oynayan Ümit yedek soyundu. Siyah beyazlı ekipte bu isimlerin yerine Erman, Hakan Turan ve Ozan görev yaptı. Kocaeli Birlikspor'da ise geçen hafta Tarsus İdman Yurdu maçında 11'de oynayan Erhan Eren, Onur Garip ve Maksut yedek soyundu, bu futbolcuların yerine Recep, Uğur ve Murat sahaya çıktı.

Kocaeli Birlikspor geçen sezon yarım devre Manisaspor'da forma giyen Onur Kalfat'ın yanı sıra Egemen Gençalp, Uğur Işıkal, Onur Okan, Erhan Şentürk, Emre Balak, Ertuğrul Aslan, Turgay Gölbaşı ve Ufukhan Bayraktar gibi değişik dönemlerde Karşıyaka, Göztepe, Bucaspor ve Altay'da görev yapmış isimler de vardı.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Cengiz Ergün Manisaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title