Haberler

Manisaspor-Karşıyaka Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 18.haftasında Manisaspor sahasında ağırladığı Karşıyaka'yı Brezilyalı oyuncusu Kahe'nin ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Manisaspor sahasında ağırladığı Karşıyaka'yı Brezilyalı oyuncusu Kahe'nin ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Kurulu bir düzeni olan ve istikrarlı bir Manisaspor'a karşı oynadık. Kolay bir maç olmadı. İki takım arasından da mücadelesi yüksek bir karşılaşmaydı. Kazanan Manisaspor oldu, tebrik ediyorum. Bir gün önce kurulan bir takım için iyi oynadık" dedi.

Bir gazetecinin hakemlerin performansı ile ilgili sorusuna yanıt veren Cihat Arslan, "İnşallah ileride özgür bir ülke olursak yani insan haklarına saygılı bir ülke konumuna gelirsek, konuşmalarımızdan dolayı sıkıntı yaşamayacağımızı bilirsek konuşayım. Bundan sonra ne olacağını bende bilmiyorum. Türk futbolunun yakasını bıraksınlar. Bunu sadece hakemlere söylemiyorum, bunun içerisinde siyasilerde var. Yani yöresine göre ligde haksız rekabetler oluyor. Birileri 3-5 liraya muhtaç iken diğerleri yörelerine göre değişiyor işler. Ondan sonra ben kimseyle ilgili konuşamıyorum. Bana şöyle bir şey dendi, 'Bu ülkede hakemler ile ilgili ne kadar konuşursan o kadar canın yanar' Ben daha ne konuşayım.

100 senelik bir kulüp var Allah'ın izniyle savaşarak kazanacağız. Düştüğümüz yerden kalkacağız. Biz kendi enerjimizi kendimiz üretiriz. Bizim kimseye ihtiyacımız yok. Çocukların özverisinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ligde ikinci yarıya iyi başladıklarını belirten genç oyuncu Battal Demirbilek, "Maça çok iyi hazırlanmıştık. Kamp dönemini çok iyi geçirmiştik. İlk maçımız olmasına rağmen iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Ağabeylerimiz bize çok destek oluyor. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Yeni bir takım olduklarını dile getiren Emircan Avcı, "Ağabeylerimiz ile kamp dönemimiz iyi geçti. Bizim de ilk heyecanımızdı. Karşıyaka A takımında Manisaspor'a karşı oynamak bizim için gurur verici" ifadelerini kullandı.

MANİSASPOR CEPHESİ

Ligde ilk yarıyı iyi bitirdiklerini, ikinci yarıya da iyi başlamak istediklerini kaydeden Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer şöyle konuştu:

"Tek amacımız 3 puandı. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Bıraktığınız ritmi tekrar yakalamanız gerçekten zordu. Bizim için zor geçeceği belliydi. Her maç bir binden zorlu. 3 puanla başladığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyeti seyircimize armağan ediyoruz. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Neler yapabileceğimizi biliyoruz. Küçük hedefler bizi büyük hedeflere götürüyor. Önümüzdeki Kartalspor maçı da çok zor olacak. 17 haftadır hakemlerle ilgili hiçbir zaman konuşmadım. Bence hakem de iyi bir maç yönetti."

Manisasporlu oyuncu Hüseyin Tok ise, "Her zaman ilk maçlar sıkıntılı geçiyordur. Bunun bilincindeydik. Rakibimiz gerçekten güçlü bir takımdı. Bugün çok iyi bir mücadele ettik. Saha şartları biraz ağırdı ama yine de kazanmasını bildik. 3 puanı aldığımız için sevinçliyiz. Lig başındaki hedeflerimize ulaşmak istiyorsak böyle galibiyetler almak zorundayız. Taraftarımız bizden şampiyonluk bekliyor. Bizden bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

Lige kaldıkları yerden devam ettiklerini anlatan Manisasporlu Bekir Yılmaz da, "Bugün iyi bir mücadele sergiledik. Saha biraz kötüydü. Ama mücadelemizle maçı kazanmasını bildik. Taraftarımız da çok iyi bir performans sergiledi. Bu maçta taraftarımızı ayrı tebrik ediyorum. Onlar yanımızda olduğu zaman çok daha iyi mücadele ediyoruz. Bu galibiyeti tüm Manisa halkına armağan ediyorum." şeklide konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cihat Arslan Manisaspor Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title