Haberler

Manisaspor-Beşiktaş Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Manisaspor-Beşiktaş maçında siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Carlos Carvalhal, son oynanan Orduspor maçından farklı olarak 3 futbolcuya ilk 11'de şans verdi.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Manisaspor-Beşiktaş maçında siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Carlos Carvalhal, son oynanan Orduspor maçından farklı olarak 3 futbolcuya ilk 11'de şans verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, cezası nedeniyle Antalya'da oynanan Orduspor maçındaki ilk 11'de yer alan kaleci Cenk Gönen, Holosko ve Almeida'nın yerine Rüştü Reçber, Quaresma ve Mustafa Pektemek'e şans verdi.

Siyah beyazlı ekipte en son 6. haftada Kayserispor ile oynanan müsabakada forma giyen ve ikinci yarıda yerini Cenk Gönen'e bırakan Rüştü Reçber, Manisaspor maçıyla bu sezon 4. kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Cezasını Orduspor maçında tamamlayan Quaresma ile en son 10. haftadaki Gençlerbirliği maçında ilk 11'de yer alan Mustafa Pektemek de ilk 11'de kendilerine şans buldular.

Beşiktaş'ta Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Almeida, Ekrem Dağ, Burak Kaplan, Holosko ve Sidnei yedek kulübesinde yer aldı.

-Yine Antalya'dan sonra Manisa-

Cezası nedeniyle Orduspor maçını Antalya'da oynadıktan sonra Manisaspor deplasmanına gelen Beşiktaş, geçen sezon da Türkiye Kupası'nda 3-2 kazandığı Konya Torku Şekerspor maçını cezasından dolayı Antalya'da seyircisiz oynadıktan sonra Manisa deplasmanına gelmişti.

Siyah beyazlı ekip, Türkiye Kupası grup maçında Manisaspor'u 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

-Manisaspor-

Manisaspor'da ise son oynanan Mersin İdmanyurdu maçından farklı olarak cezalı Yiğit İncedemir ile sakat Akaminko'nun yerine teknik direktör Kemal Özdeş Bekir Yılmaz ile Dixon'ı sahaya sürdü.

Ege temsilcisinde Volkan Babacan, Nizamettin Çalışkan, Kahe, Makukula, Adem Büyük, Hikmet Balioğlu ve Ahmet İlhan Özek yedek kulübesinde yer aldılar.

-Maça yoğun ilgi-

Önceki haftaların aksine Manisasporlu taraftarların ilgi gösterdiği müsabakada, Beşiktaşlı izleyiciler kendilerine ayrılan Gediz kale arkası tribününü tamamen doldurdu.

-Kenan Yaralı maça gelemedi-

Futbolda şike iddialarına ilişkin hazırlanan iddianamede ismi geçen ve stada giriş yasağı getirilen Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı'nın gelmediği müsabakada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar müsabakayı protokol tribününden takip etti.

Kapalı tribündeki Manisasporlu taraftarlar Kenan Yaralı maskeleriyle Yaralı'ya destek verdi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title