Haberler

Manisalı Kuaförden Gazetecilere Ücretsiz Tıraş

Şehzadeler Kuaför Salonu İşletmecisi Adem Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla geçen yıl başlatmış olduğu ücretsiz tıraş kampanyasını bu yıl da devam ettirdi.

Şehzadeler Kuaför Salonu İşletmecisi Adem Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla geçen yıl başlatmış olduğu ücretsiz tıraş kampanyasını bu yıl da devam ettirdi.

Şehzadeler ilçesi Yarhasanlar Mahallesi'nde hizmet veren Şehzadeler Kuaför Salonu sahibi Adem Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, basın mensuplarına yönelik örnek bir çalışmaya imza attı. Manisa Berberler ve Kuaförler Odası'nın da destek verdiği kampanya Manisa'nın ilçelerinde de uygulanması için çalışmalar yapılacağı belirtildi. Kampanya hakkında açıklama yapan Şehzadeler Kuaför Salonu İşletmecisi Adem Şahin, "Geçen yıl başlattığımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde çalışan gazetecilere ücretsiz tıraş kampanyasına bu yılda devam ettiriyoruz. Gazeteci arkadaşlarımız zor bir görevi yerine getiriyor. Gazeteci dostlarımıza her yıl Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ücretsiz olarak hizmet vermeyi düşünüyoruz. Kampanyamız 10 Ocak pazar gününe gelmesi münasebetiyle 11 Ocak Pazartesi günü uyguladık." dedi.

ODA BAŞKANI BARTU'DAN KAMPANYAYA DESTEK

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu da "Şehzadeler Kuaför Salonu işletmecesi Adem Şahin'in başlatmış olduğu kampanyaya destek olmak için burada bulunuyoruz. Gazeteci arkadaşlarımız zor şartlarda çalışıyor.Bizde her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek için bu çalışmanın devam etmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. Amacımız bu kampanyanın devam etmesini sağlamak. Kampanyanın Manisa'nın ilçelerinde de uygulanması için çalaışmalar yapacağız. Tüm Kuaförlerin desteklerini bekliyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Adem Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title