Haberler

Manisa: Yürüme Engelli Boyacının Akülü Araba Sevinci

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde yıllardır boyacılık yapan yürüme engelli vatandaş, Deniz Feneri Derneği'nin akülü araba yardımıyla büyük mutluluk yaşadı.

Deniz Feneri Derneği, henüz 6 aylıkken çocuk felci geçirerek sakat kalan ve yıllardır koltuk değnekleriyle ayakkabı boyacılığı yaparak 5 kişilik ailesine bakmaya çalışan 37 yaşındaki Ramazan Gündoğdu'ya akülü araba yardımında bulundu. Derneğin Selendi'deki gönüllü sorumlusu Mehmet Çimen'in girişimleriyle temin edilen akülü araba, derneğin İzmir Tesisler İşletme Sorumlusu Birol Şıktaşlı tarafından Ramazan Gündoğdu'ya teslim edildi. 20 yıldır koltuk değnekleriyle ayakkabı boyacılığı yaptığını ve çok zor bir hayat yaşadığını belirten Gündoğdu, "Deniz Feneri Derneği'nin bana verdiği akülü araçla artık rahatlıkla işime gidip gelebileceğim. Deniz Feneri'ne çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada, derneğin haziran ayında Selendi'ye bağlı Çanşa Köyü'ne 40, ilçe merkezi ve diğer köylere de 46 koli gıda yardımı yaptığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title