Haberler

Manisa: Vestel Manisaspor, Sinan Özkan İle 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor, 2. Lig A Kategorisi takımlarından Türk Telekomspor'dan Sinan Özkan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisa spor, 2. Lig A Kategorisi takımlarından Türk Telekom spor'dan Sinan Özkan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Ves Cafe'de gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, yönetici Sinan Özkan ile menajer Christian Payan'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Sinan Özkan, kendisini 4 yıllığına Vestel Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, imza töreninde yaptığı açıklamada, çok önemli bir transfere imza attıklarını ifade ederek, "Türkiye'de birçok kulübün transfer listesinde bulunan genç ve yetenekli bir futbolcuyu transfer ettik. Transferde genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza katıyoruz, bundan sonra da katmaya devam edeceğiz. Sinan hem oynadığı futbol hem de özel yaşamıyla örnek bir futbolcu. Sinan ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Vestel Manisa spor'u yüceltmek ve yükseltmek için hep birlikte elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yabancı futbolcu transferiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Çubukçu, "Basında yer alan isimlerin bazıları doğru ancak bazı isimlerin gerçekle ilgisi bulunmuyor. İmza atmadan hiçbir oyuncu hakkında yorum yapmıyoruz, isim dahi vermiyoruz. Vestel Manisa spor'un Türk futboluna ve halkına karşı bir sorumluluğu var. Çeşitli spekülasyonların oluşmasına fırsat vermek istemiyoruz. Bu kulübümüzün en önemli prensiplerinden bir tanesidir" dedi.

Vestel kanadından birkaç ismin daha yönetim kuruluna girmesi yönündeki eleştirilere de cevap veren Başkan Çubukçu, "Yönetime yeni giren arkadaşlarımızdan biri Turan Erdoğan'dır. Erdoğan Bey, Vestel Şirketler Grubu'nun icra kurulu üyesidir ve bu grubun dünyadaki satış örgütünün başındaki insandır. Biz Avrupa'da hem sportif ve transfer çalışmalarda hem de spor kulüpleriyle yapacağımız ikili, üçlü ilişkilerde, yurtdışında yapacağımız temaslarda Turan Erdoğan beyin 20 seneyi aşkın tecrübesinden yararlanacağız. Vestel Manisaspor'un vizyonu ve hedefleri olan bir kulüp olduğunu hep söylüyoruz. Bu sene Avrupa kupalarını maalesef kendi hatalarımızdan dolayı kaybettik. Ama önümüzdeki sene ve senelerde biz Avrupa'da Türkiye'yi temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Vestel Manisaspor'un yeni transferi Sinan Özkan ise, Vestel Manisaspor'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Türk Telekomspor takımında iyi bir sezon geçirdiğime inanıyorum. Manisa hem şehir olarak hem de takım olarak çok beğendiğim bir yer. Birçok takımın beni istediğini biliyordum ama ben Vestel Manisaspor'u tercih ettim. Vestel Manisaspor'u genç oyunculara öncelik vermesi nedeniyle seçtim. Vestel Manisaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım, bu sezon hep beraber iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

İmza töreni sonrası genç futbolcu Sinan Özkan, yeni sezonda giyeceği Vestel Manisaspor formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title