Haberler

Manisa: Vestel Manisaspor, Reınaldo'ya İmza Attırdı

Vestel Manisaspor, Brezilya Serie A takımlarından Botafogo'nun santrforu Reinaldo De Souza ile 3.5 yıllık ön anlaşma imzaladı.

1980 doğumlu Reinaldo Botafogo'dan önce Kore Ligi'nde Ulson Hyundai takımında görev yaptı. Botafogo'da 18 golü bulunan Brezilyalı genç golcü, bir süre Meksika'da da oynadı. Vestel Manisaspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Reinaldo ile 3.5 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi. Reinaldo'nun transferini sonuçlandırmaktan mutlu olduklarını ifade eden Vardarer, "İdari menajerimiz Mustafa Turgat, dün akşam saatlerinde bu futbolcuya 3.5 yıllık imzayı attırdı. Reinaldo ve Rafael'in çok iyi bir uyum yakalayacaklarına inanıyoruz" dedi. Vardarer, Reinaldo'nun kesin imza için gelecek hafta Manisa'da olacağını belirtti. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Vardarer, ilerideki günlerde başka isimlerin de kadroya dahil edileceğini kaydetti.

Brezilya Serie A'yı bu yıl 10. sırada tamamlayan Botafogo'da santrfor olarak görev yapan Reinaldo, 1980 doğumlu. Botafago'dan önce Kore Ligi'nde Ulson Hyundai takımında görev yapan Reinaldo, Bundesliga takımlarından Herta Berlin'in de transfer listesinde bulunuyordu. 8 Haziran 1980'de Rio de Janeiro'da doğan 26 yaşındaki futbolcu, 1.78 boyunda 78 kilo ağırlığında. 2001'den beri Brezilya Ligi'nde forma giyen Reinaldo, Botafogo'dan önce Ulsan Hyundai takımının formasını taşıdı. 2001'de Palmeiras forması taşıyan golcü oyuncu, iki sezon Avai'de ve bir sezon da Criciuma'da oynadıktan sonra, Meksika'nın Chiapas takımına transfer oldu. Kısa süre Chiapas'da kalan Reinaldo buradan da, 2 maçlığına Ulsan Hyundai takımına geçti. Çok kısa bir Kore macerası yaşayan Reinaldo, daha sonra Botafogo'da iki sezon boyunca top koşturdu ve siyay-beyazlı formayla çıktığı 57 maçta 18 gol kaydetti. Hücum hattının ortasında görev yapan Reinaldo, 2004'de formasını taşıdığı Criciuma'da ise 17 maçta 8 gol kaydetmeyi başarmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title