Haberler

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Zirve Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Zirve Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Zirve Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Zirve Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa'yı ziyaret etti.

Temeli yeni atılan hazırlık binasını gören ve yurt binasının hazırlıklarına da başlandığını gören Manisa Valisi Celalettin Güvenç, sonraki ziyaretinde bu binaların bittiğini görmeyi umut ettiğini belirtti.

Üniversite hakkında Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa'dan bilgi alan ziyaretçiler, dil laboratuvarlarını, bilgisayar laboratuvarlarını, sınıfları ve sosyal tesisleri gezdi.

Antepia projesini yerinde inceleyen Vali Güvenç, Antepia ve Zirve Üniversitesi'nin bölgenin ve Orta Doğu'nun cazibe merkezi olacağını ifade etti.

Güvenç, Zirve Üniversitesi'nin ileri teknolojiyle eğitim veriyor olmasının çok güzel olduğunu, öğrencilerin Zirve Üniversitesi'nde aldıkları eğitimle daha başarılı olacağını dile getirdi.

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç ise üniversitenin Gaziantep?in gelişimine çok büyük katkıları olduğunu, Kilis ve Zirve Üniversiteleri arasında geliştirilecek işbirliğinin bölgeye büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

Ziyaretin ardından Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Manisa Valisi Celalettin Güvenç'e günün anısına çini hediye etti.

(SEÇ-YLZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title