Haberler

Manisa: Türkiye 2. Futbol Ligi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Takımlarından Turgutluspor'da Selahattin Dinçel'den Boşalan Teknik Direktörlük Görevine 2 Sezon Önce Turgutluspor'u 2. Lig'e Çıkaran İsmail Ertekin Getirildi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Turgutlu spor'da Selahattin Dinçel'den boşalan teknik direktörlük görevine 2 sezon önce Turgutlu spor'u 2. Lig'e çıkaran İsmail Ertekin getirildi.

Turgutlu spor Onursal Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Teknik Direktör İsmail Ertekin ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "2 sezon önce Turgutlu spor'u sıkıntılı bir dönemde görevi kabul ederek şampiyon yapan İsmail Ertekin ile yine sıkıntılı bir dönemde biraraya gelerek el sıkıştık. İstenilen teknik adamı bulduk. Kan değişikliğiyle yeni bir sayfa açtık. Bu sezon ligi orta sıralarda bitirmeyi, gelecek sezon ise şampiyonluğu hedefliyoruz. Turgutlu, Ege Bölgesi'nde yaptığı 7 futbol sahası ve spor tesisleriyle spora verdiği önemi gösterdi, ancak ligdeki durumumuz bu yapılan güzel yatırımları gölgede bırakıyor" diye konuştu.

Teknik Direktör İsmail Ertekin ise, "Öncelikle birbirimizle kenetlenerek başarıyı yakalayacağız. Ben hedefleri olan biriyim, şans faktörünün de yanımızda olacağına inanıyorum. Destan yazmaya alıştık, bir destan daha yazmak istiyoruz. Turgutlu'da yönetim, futbolcu ve taraftarlarla bütünleşerek mutlu günler göreceğiz" dedi.

Bu arada Teknik Direktör İsmail Ertekin'in yardımcılıklarına Ergin Parlar, Nazım Gülay, kaleci antrenörlüğüne ise Necati Pala getirildi. Kırmızı siyahlı takımın yeni teknik kadrosu, ilk antrenmanını Atatepe Tesisleri'nde yaptı. Ayrıca Marmaris Belediyespor maçı sonrası kadro dışı bırakılan Durmuş Ali de affedildi.

Öte yandan Onursal Başkan Serhat Orhan, Alanyaspor galibiyet primini bin 500 YTL olarak açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title