Haberler

Manisa: Sarıgöl Belediyespor Killikspor Maçına Kilitlendi

- Manisa Süper Amatör A Gurubu'nun Lideri Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor, Pazar Günü Kendi Sahasında Oynayacakları Killikspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

- Manisa Süper Amatör A Gurubu'nun lideri Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor, pazar günü kendi sahasında oynayacakları Killikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor takımı yeni transfer edilen futbolcularla kadrosunu güçlendirdi. Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor ilk maçında Saruhanlı-Halitpaşa'yı 4-1, deplasmanda Manisa Belediyespor'u 2-1 yenerek rakiplerine gözdağı verirken, pazar günü Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu'nda kendi seyircisi önünde Killikspor ile oynayacakları maça da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Teknik Direktörü Sedat Tokmak, "Takımımız son yıllarda 3. lig elemelerine katılıyor. Geçen yıl ki elemelerde 3. tura kadar yükseldik. Bu takımın başarısıdır. Takımımıza katılan Serdar, Gökmen, Erhan, Tevfik, Oktay, Kamil ve Güngör isimli yeni arkadaşlarımız takıma kolay uyum sağladı. İki maçta 6 puan topladık. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Killikspor ile maçımız var. Şimdi bu maça kilitlendik. Her maç bizim için önemlidir. Amacımız Sarıgöl Belediyespor'u 3. lig elemelerine katarak iyi şekilde temsil etmek" dedi.

(VS-ÖA-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title