Haberler

Manisa Polis Gücü Judo Takımı, Aldığı Kupaları Emniyet Müdürüne Teslim Etti

Yıldızlar kategorisinde birinci ve minikler kategorisinde ikinci olan Manisa Polis Gücü Spor Kulübü Judo takımı, aldıkları kupaları Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'e teslim etti.

Balıkesir'de yapılan İller ve Kulüplerarası Gençlik Haftası Judo Müsabakaları'nda, yıldızlar kategorisinde birinci ve minikler kategorisinde ikinci olan Manisa Polis Gücü Spor Kulübü Judo takımı, aldıkları kupaları Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'e teslim etti.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Eğitim Toplantı Salonunda düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdürü Aydemir, çocuklara, polisin güler yüzünü göstermeyi ve güvenlerini kazanmayı amaçlayan Sosyal Sorumluluk ve Kardeş Okul Projesi kapsamında pilot okul olarak seçilen Taytanlı İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören başarılı judo sporcularına destek verdiklerini söyledi.

Yaklaşık 1 yıldan bu yana Manisa'da Polis Gücü Spor Kulübü çatısı altında öğrencilerin judo sporcuları olarak yarışmalara katıldığını belirten Aydemir, sporcu öğrencilere maddi ve manevi destek verdiklerini ve bu çocukların yarışmalarda üstün başarılar sağladıklarını belirtti.

Aydemir, şunları kaydetti:

"Son olarak 17-18 Haziran tarihlerinde Balıkesir'de yapılan İller ve Kulüplerarası Gençlik Haftası Judo Müsabakaları'nda, Manisa Polis Gücü Spor Kulübü Judo takımı, minikler kategorisinde ikinci, Yıldızlar kategorisinde birinci olmuştur. Turnuvaya 11 ilden toplam 18 takım katılmış, müsabakalarda sporcularımız toplamda 21 madalya alarak büyük başarı elde etmiştir" dedi.

Takımdan 3 sporcu öğrencinin Çankırı'daki Yıldızlar Judo Milli Takım kampına katıldığını ifade eden Aydemir, öğrencilere başarılar dileyerek hediyelerini verdi.

Karşılaşmalarda alınan kupalar, Manisa Emniyet Müdürü Aydemir'e teslim edildi.

Törene, Manisa Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan şube müdürleri, Taytanlı İlköğretim Okulu Müdürü Yener Tekiz, beden eğitimi öğretmenleri Tanju Zigen ve Serap Yaşar ile judo takımı öğrencileri katıldı.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title