Haberler

Manisa Oda ve Borsalardan Yaşar Coşkun'a Tam Destek

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından istifa ederek MHP’den Manisa milletvekili aday adayı olan Yaşar Coşkun’a Manisa İlinde yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları, Borsa Başkanları, Meclis Başkanları ve Manisa Güçbirliği platformunun Başkanlarından tam destek geldi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından istifa ederek MHP'den Manisa milletvekili aday adayı olan Yaşar Coşkun'a Manisa İlinde yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları, Borsa Başkanları, Meclis Başkanları ve Manisa Güçbirliği platformunun Başkanlarından tam destek geldi.

Manisa İlinde yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları, Borsa Başkanları, Meclis Başkanları ve Manisa Güçbirliği platformunun Başkanlarının katıldığı istişare toplantısı Anemon Otel'de yapıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Hayati Dolman'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda MHP Milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun oda ve borsa başkanlarıyla bir araya geldi. Coşkun, toplantıya katılan oda, borsa ve güçbirliği platformu başkanlarından destek istedi. Toplantıya katılan başkanlar TOBB'a bağlı odalar olarak aralarından bir vekil çıkarmak istediklerini belirten ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e verecekleri bir deklarasyona imza atarak Yaşar Coşkun'a tam destek olduklarını beyan ettiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hayati Dolman toplantının açılış konuşmasına MHP'den Milletvekili aday adayı olan Manisa TSO Eski Başkanı Yaşar Coşkun'u yanında olacaklarını ve kendisine tam destek vereceklerini açıkladı.

MHP Milletvekili aday adayı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Yaşar Coşkun, eğitim döneminden başlayarak, Ticaret ve Sanayi odasındaki görevleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

"Bir adamın kıymeti himmeti nispetindedir, Kimin himmeti milletiyse o kimse milletin kendisidir" sözleriyle konuşmasına devam eden Coşkun, "Kişi içinde yaşadığı toplumda kendi bireysel çıkarlarını toplumsal çıkarları uğruna geri çekebilmelidir. Biz hayatımız boyunca daima kendi çıkarlarımızı toplumdaki çıkarların önüne asla çıkarmadık. Her zaman toplum için yaşadık bu toplumda yaşamaktan her zaman mutlu olduk. Topluma bir şeyler vermeye çalıştık. Topluma katkıda bulunmaya çalıştık ve yaşamın her anında ben dememeye özen gösterdik. Allah ben demekten sakınsın. Ne yaptıysak etrafımızdaki arkadaşlarımızın desteğiyle yaptık. Ne başardıysak etrafımızdaki insanların destekleriyle başardık. Bundan dolayı bu güne kadarki yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım. Hiç keşke demediğim gibi sizlerle birlikte geçirdiğim, paylaştığım bu dönemler en mutlu ve en hatırlanır dönemlerimdi. Bundan sonraki dönemdeyse eğer nasibimizde varsa topluma hizmete devam edeceğim. Çünkü bu toplumu, Türkiye'yi, Manisa'yı seviyorum. Manisa'da olmaktan ve hizmet etmekten mutluyum. Siyasi olsun sosyal olsun sizlerden alacağımız güç ve kuvvetle sizlerle yapacağımız işbirliği ile topluma hizmetimiz devam edecek" dedi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil de Yaşar Coşkun'a çıktığı yolda destek olacaklarını ifade etti. Erbil, "Yaşar Coşkun bizlerin değer verdiği bir isimdir. Buradaki herkesin de kendisine destek olacağına inanıyorum" dedi.

Göreve yeni geldiğinin altını çizen Erbil, önümüzdeki hafta içerisinde ilçelerdeki Ticaret ve Sanayi Odalarını ve Borsalarını ziyaret edeceklerini söyledi. Erbil, hem Coşkun hem de kendisi için odalardan destek istedi. 'Hatalarımız olursa sizlerin uyarmasını isterim' diyen Erbil, "Ben inanıyorum ki bu güzel şehirde el birliği ile güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Toplantıda konuşan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da Coşkun'a destek vereceklerini belirterek, "Biz Sayın Coşkun'un aday adaylığı sürecinden sonra adaylık sürecine geçeceğine daha sonra da TBMM'de bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Tabi bizim birlik ve beraberliğimiz devam edecektir" dedi.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter de Güçbirliği Platformu olarak Yaşar Coşkun'a destek vereceklerini söyleyerek Coşkun'un kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Manisa İlçe ve Borsalar adına söz alan Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan, Yaşar Coşkun'a çıkmış olduğu yolda her zaman yanında olacaklarını ve desteklerinin tam olduğunu ifade etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Meclis Başkanı Hayati Dolman, Yaşar Coşkun'a günün anısına üzerinde 35 besmelenin yer aldığı hediyeyi takdim etti. Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık da Yaşar Coşkun'a plaket takdim etti ve başarılar diledi.

Toplantının sonunda oda ve borsa başkanları Yaşar Coşkun'a destek için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e verilmek üzere hazırlanan deklarasyona imza atarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği geçmişi olan bir vekil istediklerini belirttiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Bahçeli Yaşar Coşkun Erbil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title